cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S20fe Snapdragonlu e-devlet uygulama hatası

(Topic created on: 10-19-2021 03:06 AM)
418 Views
SamsungLens
Active Level 7
Options
Galaxy S

Samsung S20FE Snapdragonlu telefon

sadece e-devlet uygulaması giriş yapınca giriş yaptıktan 2 saniye sonra e-devlet uygulamadan atıyor? sebebi nedir.
telefon ve tüm uygulamalar günceldir.
not telefon benim değil bir yakınım.
5 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Merhaba. Uygulama da bir sorun olabilir. Uygulamayı kaldırıp tekrar yüklensin . Ve telefonu kapatıp yeniden başlatın
0 Likes
SamsungLens
Active Level 7
Galaxy S
5 defa e-devlet uygulaması sildim tekrar yükledim yine aynı. telefon kapattım açtım yine aynı.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Yani aklıma gelen çözüm yolu budur . Ama birde telefonun hafızası depolama alanı doluysa eğer ki 128gb zor dolar . Eğer depolama alanı doluysa ondanda yapar bu sorunu . Gerekirse bir cihazı sıfırlayın isterseniz
0 Likes
RecepF
Expert Level 5
Galaxy S
Bendede aynı sorun var kardeşim girip uygulamadan atıyor silip yüklemek, verisini silmek fayda etmedi ,vaktim olmadığından bakamadım'da fazla
0 Likes
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba SamsungLens,

Paylaşmış olduğunuz uygulama, 3. parti bir yazılım olduğu ve Samsung tarafından üretilmediği için gelecek güncellemelerle, yazılımsal uyuşmazlıklar sonucu, çalışmayabilir veya hatalar söz konusu olabilir. Farklı uygulamalarda da buna benzer hatalar almıyorsanız, uygulama üreticisine danışabilirsiniz. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, sorun yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.

Diğer uygulamalarda da benzer hatalar alıyorsanız, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes