cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S20fe GPU 'su yok

(Topic created on: 04-13-2024 06:23 PM)
160 Views
S20feHataları
Active Level 2
Options
Galaxy S
S20fe oyunlarda ve ana ekranda gpu %0 çalışıyor gpu z uygulamasından baktigimda
Adreno 650 gpusu var diyor google araştırdığımda hep İngilizce seyler var bi **bleep** anlamadim bilenler cevaplasin lutfen (sanirim driver yok)
0 Likes
7 Comments
Galaxy S
Sana biraz soru kardeşim şu an kullandığın telefon ekran sana nasıl görüntü veriyor İşlemci içine Gömülü olan GPU biz bilgisayar sektöründe APU sistemler deriz Telefonlar apu sistemlerdir yani gpu olmasa Sen nasıl ekrana bakıp işlemleri yapicaksin biraz mantık kardeşim Gpu ne diye merak ediyorsan Epey yaz bak kardeşim
0 Likes
Galaxy S
Kusura bakma ama bilenler yazsin demistim demistim googledanda arastirabilirsin ingiliz kaynaklarda var samsung gpu guncelleme diye
Elimde s23ultra ve s20fe var
S23 ultra ana ekranda ve oyunda gpu kullaniki %10 %100 arasi degisirken
S20fe gpu kullanimi her zaman %0 kullanmiyor kisaca lutfen yazdigimi anlayipda cevap verjn
0 Likes
axeno
Expert Level 4
Galaxy S
Geliştirici seçenekleri > grafik sürücüsü > [oyun ismi] ondan seçip ekran kartını dener misiniz?
0 Likes
Galaxy S
Orda yok işte varsayilan ve sistem grafik surucusu var sadece
0 Likes
özgür_s21fe
Expert Level 3
Galaxy S
Gpu çalışmasa telefon çalışmaz
0 Likes
ruzgarrealll
Active Level 7
Galaxy S
samsungun mağazasından goodlock indir sonta ordan oyun eklentilerini bukup indir ordan perf z yi indirip aç orda neyin gözükmesini istediğini aç o samsungun kendi uygukaması fps sıcaklık gpu ram kullanımı gibi şeyleri doğru gösteriyor
0 Likes
ruzgarrealll
Active Level 7
Galaxy S
pardon goodlockdan değil direk indir
0 Likes