Original topic:

S20+ vs Redmi Note 8 Pro

(Topic created on: 05-04-2020 02:27 PM)
1027 Views
DeadForest
Active Level 8
Options
Galaxy S
Cidden şu exynos çok problemli. Note8 Note 9 S10 kullandım çoğunda pubg bir süre oynayinca fps düşmesi yaşıyor. S20 de aynı şuna bak 53 fps anca alıyor S10 da öyleydi. Snapdragon ve exynos arasında dağlar var. Ve bence isterse S40 çıksın bir şey değişeceğini sanmam şu exynosu düzeltmedikleri sürece 
image

image

10 Comments
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
kardeşim Bana yazdığın yorumu bile silmişler
DeadForest
Active Level 8
Galaxy S
Vallahi sorma kendileride farkında rezillik ama
livingtodie
Active Level 9
Galaxy S
ilk olarak redmi note 8 proda snapdragon işlemci yok. mediatek helio g90t var. bu fps olayının bu şekilde kararlı olmasının sebebi işlemcinin bunun için ayrı olarak güç harcaması ve bunun sonucunda da pilinin daha erken bitmesi kaçınılmaz olacaktır.
DeadForest
Active Level 8
Galaxy S
Zaten snapdragon var demedim anlatmak istediğim exynos un çok kötü olması düşün bak helio bile yapabiliyor . Bu arada dediğinin alakası yok exynos işlemciler çok ısınıyor aşırı ısınıyor ısınınca ne oluyor kasıyor cihazda performans kısıyor optimize bir işlemci değil hatta yakin zamanda S10 ve Note 10 serisine GPU güncellemesi gelecek dedi.
livingtodie
Active Level 9
Galaxy S
istersen note 8 pronun pil konusunda ne kadar geride kaldığına bir bak derim. exynosun rakipleri kadar iyi olmadığı bilinen bir gerçek zaten ama bi mediatekle de karşılaştırmassın hani. olau sadece oyundaki fps den ibaret değil sonuçta
DeadForest
Active Level 8
Galaxy S
Güzel kardeşim ben note 8 pro dünyanın en iyi cihazi veya iyi cihaz demiyorum ben performans dışında başka özellik karşılaştırmadım sadece 2000 TL lik cihaz oyunlarda daha iyi diyorum exynos kadar ısınmıyor demek ki. Şu zamana kadar samsung un premium cihazlarını kullandim ve hiçbirinin oyunlarda yağ gibi olduğunu görmedim.
livingtodie
Active Level 9
Galaxy S
kusura bakma da herkese teker teker sataşıyorsun haklı olduğunu göstermeye çalışıyorsun da buna ne gerek var? memnun değilsen başka markanın snapdragon işlemcili telefonunu kullanırsın olur biter.
FB2941
Active Level 7
Galaxy S
katılıyorum. 😊
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
En iyi işlemci Apple'ındır. A13 birçok işlemciyi tokatlar