cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S20 fe

(Topic created on: 05-22-2023 06:08 PM)
368 Views
Hüseyin0060
Active Level 5
Options
Galaxy S

Telefonu ilk aldığımdan beridir hiç format atmadım. Yaklaşık 2 sene oldu. Format atmaya gerek var mı ?

6 Comments
Galaxy S
Yavaşlama,arka planda pil tüketimi, ısınma ve donma bunlar yoksa sıfırlamaya gerek yok aşırı pil tüketim sorunu varsa canlı destekle görüşün onlar gereken yere iletiyorlar en son çare ekran kaydı alıp hata raporu göndermek
Hüseyin0060
Active Level 5
Galaxy S
Telefonda genel olarak yavaşlama yok pili sorarsan zaten berbat 120 hz de bile kullanamıyorum hemen bitiyor.
Galaxy S
Pil sıfırlasan bile düzelmez güncelleme ile düzelir ancak sıfırlamaya değmez baştan bütün yapacaksın hiç gerek yok
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Herhangi bir ciddi sorun oluşmadığı sürece sıfırlama işlemini yapmana gerek yok bazıları şimdi diyor şu kadar zamanda bir sıfırlamak faydalı olur Ama bu kişilerin Dediklerini çok da mantıklı bulmuyorum sonuçta sorun oluşmadığı sürece sıfırlamanın da gereği yok.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Sıfırlamak iyi olur telefon açısından ama çok gereği yok bence sorun oluşmadığı sürece.
Şahsen ben sıfırlayacak olsam Samsung hesabımı silerim ya da verilerimin yedeğini silerim öyle yaparım çünkü değiştirdiğim ayarları tekrardan değiştirmek isterim.
Halil_97
Active Level 7
Galaxy S
S20 fe de 120hz ve WQHD+ ekran cozunurlugu ayni anda kullanilabiliyormu?