cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S20 fe android 14 alacak

(Topic created on: 09-22-2023 01:16 PM)
aordu41
Active Level 6
Options
Galaxy S

Gece bi konu actim ve s20 serisinin 3 ayda bir güvenlik guncellemesi aldigini soylediniz

Android guncellemesi biten telefonlar 3 ayda bir guvenlik guncellemesk alır dediniz.
S20 fe her ay güvenlik güncellemesi alıyor.
Burdan çıkardığımız sonuç s20fe 1 android sürümü daha alacagi ortaya çıkıyor.
5 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Selamünaleyküm. S20fe smg780g modelin Bence de Android 14 güncellemesini alma ihtimali halen var bunun sebebi güncellemeyi kesin olarak Samsung'un verildiği söze göre yani kesin olarak diyorum alacağı halde listede henüz açıklanmayan katlanan telefonlar da var Belki de Samsung o Şimdilik açıklamadığı Belki de açıklamıştır Çünkü listeye henüz tam olarak bakmadım işte en son baktığımda Henüz açıklanmamıştı belki de o katlanan telefonlara açıkladığı zaman aralarına s20fe modeli de katacak olabilir bu modeli de onlarla birlikte açıklayacak da olabilir listede bütün amiral gemileri açıklandığı zaman eğer aralarında s20fe model olmazsa işte o zaman almayacak diyebiliriz güncellemeyi henüz az da olsa alma ihtimali halen var...
Galaxy S
Almaz 14🤣
Galaxy S
Doğru bir yaklaşım değil. Note20 en son Android 13 OneUI 5.1 aldı fakat hala aylık güvenlik güncellemesi alıyor. Büyük güncelleme ömrü biten her cihaz 3 aylık güvenlik güncellemesi alacak diyemeyiz.
Mako00
Active Level 5
Galaxy S
Ben demiştim her ay güncelleme alıyor diye ama android 14 almayacak haberin olsun
Samsung80
Active Level 8
Galaxy S
Yaşamanın önemli bir koşulu her ne olursa olsun umudunu kaybetmemek. Ancak S20 fe için Android 14 çok önemli değil. Cihaz güzel ve performanslı bunu korusun yeter. Android 14 te radikal değişimler beklememek lazım. Bazı ikon değişimleri bir kaç ayat ve belki yeni bir iki özellik. Ama psikolojik olarak sırf adı Android 14 diye daha iyi demek değil. Güvenlik sorunu olur diyenler için kaliteli antivirüs kursun problem olmaz.