cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S20 fe ısınma sorunu

(Topic created on: 01-09-2022 09:55 PM)
183 Views
Gkhnylmz
Active Level 1
Options
Galaxy S

Merhaba ısınma sorunum var hala devam ediyor güvenli klasör açınca hemen ısınmaya başlıyor lütfen şunu yapın, öbür yeri açın şu yeri kapatın, telefonu güncel tutun deyipte bizi aşağılamaya kalkmayın okadar telefon kullanmasını biliyoruz ona göre iletişime geçin yoksa işim gücüm hep buraya mesaj yazmak olacak arkadaşlar bıkmadınız mı boot mesajlardan sizde söyleyin 

10 Comments
Galaxy S
Benim tablette de olmaya başladı artık üzülüyorum yeniden başlatınca sol üst arka tarafda bi anda ısınma oldu 11 yazılımı kaynaklı ama neden se android 10 da yoktu tablette telefon da da böyledir lansman sürümü en iyisi
0 Likes
Galaxy S
Isın ma sorunu için ayarlardan sürekli temizlik servisi tekrar aradım söyledim cihazı bakım yapın cihaz bakımından kasma sorunu içinde güç tasarruf modunu kapatın dediler
0 Likes
Gkhnylmz
Active Level 1
Galaxy S
Dolaylı yönden dediğim gibi hakaret ediyorlar dediklerine baksanıza
Galaxy S
Ya normalde servise vermiştim ısınmadan dolayı herhalde geri yeniden başlıyoruz öf öf
0 Likes
ahmet_turğut
Expert Level 5
Galaxy S
Egzaynos
Işlemcili model seçeneğini kullanıyorsanız ısınma sorunu normaldir ve bu sorun geçmez
Galaxy S
E benim cihazın anakartı değişti ısınmıyor yorsam bile hemen soğuyor sende diyon egnazyos hatası var diye😂
Gkhnylmz
Active Level 1
Galaxy S
Ne yazık ki
0 Likes
pyanist
Active Level 1
Galaxy S
Sat kurtul bilader
0 Likes
Gkhnylmz
Active Level 1