cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S20+ ONE UI 3.1 GÜNCELLEME YAYINLANDI

(Topic created on: 03-04-2021 12:12 PM)
248 Views
GLXYAI
Expert Level 5
Options
Galaxy S
S20 serisi olan arkadaşlar güncelleme geldi indirebilirsiniz 

image

33 Comments
ÖmerFaruk01
Active Level 7
Galaxy S
An itibariyle one uı 3.1 güncellemesi yayınlandı tüm s20+ kullanıcılarına hayırlı olsun.

image

GLXYAI
Expert Level 5
Galaxy S
hayırlı olsun, bende şimdi indiriyorum😊
Galaxy S
ONE UI 3.1 G985FXXU5CUA3 Güncellemesi S20 serisi için Türkiye OTA yayında ve bugün itibariyle indirilebilir durumda... 1.253 MB ... Sevgiler 

image

kolombo06
Active Level 6
Galaxy S
gelmiş indiriyorum farklar nasıl
GLXYAI
Expert Level 5
Galaxy S
valla gözle görülür bir hızlanma var , kamera performansı iyileşmiş, adaptif göz kalkanı hoşuma gitti , bide obje silme özelliği hoşuma gitti , onun dışında fazla bir **bleep** göremedim ama telefonum hızlandı
Karaprens61
Active Level 10
Galaxy S
geldi geldi de neden bazi s21 deki arka planda video arama ozelligi yönetmen modu google discoveri gibi bazi özelliklee gelmedi.. açaba gelmiyecekmi? canli odak porte olmuş goz rahatlığı modu gelmiş ar karalama icin ayri bi mod gelmis nesn3 silme özelliği gelmiş. biraz eksik gelmis 3.1 yanlis miyim?
GLXYAI
Expert Level 5
Galaxy S
yönetmen modu yok evet sanırım işlemci ile alakalı bir durum , ben 120 hz adaptif bekliyordum ama o da ekran ile alakalıymış,bu da donanım f a r ki işte, neyse olsun yine de ben bu güncellemeyi beğendim,en azından performansı arttı cihazın
Karaprens61
Active Level 10
Galaxy S
s 21 +ile 20+ arasında bi islemci farki var.. baska bi **bleep** yok .. bence bazi özelliklerini bilinçli bi sekilde vermedi ekran veya islmci degil.. benim telefon s20+ mesala islemci farki var sadece.. geri kalan ksmi s 21+ bile daha iyi olduğunu söylüyorlar. anlamadım neden böyle bisey yaptiklarini
GLXYAI
Expert Level 5
Galaxy S
evet o konuda haklısın, mesela sd kart girişini çıkardılar, ekran çözünürlüğü full hd yaptılar, edge ekran yerine düz ekran yaptılar, kutudan şarjı çıkardılar, ve aklıma gelmeyen bazı eksiklerde var yani, tek f a r k dediğin gibi işlemci ve 1500 nit ekran o kadar