cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S20 Fe 5ghz hız düşme sorunu

(Topic created on: 05-03-2022 04:57 PM)
276 Views
Espavdez
Active Level 1
Options
Galaxy S

Selam arkadaşlar. S20 Fe snapdragon işlemcili telefon aldım. Daha 10gün oldu ve bir sorun yaşıyorum. Herhangi bir modemin 5ghz bandında download yaparken yada normal bağlantı sırasında hızım görseldeki gibi 7-8 mbitlere düşüyor. Ping sorunu veya bağlantı kopma sorunu yaşamıyorum. Sadece hızım düşüyor. 2.4 ghz bandında düşüş sorunu yaşamadım. 2 farklı fiber modemde 5ghz bandında denedim sonuç aynı. Telefonu sıfırladım hiçbirşey yüklemeden denedim, Güvenli modda başlatıp denedim yine aynı sorunu yaşıyorum. Modemden uzakta değilim yanındayım. Aynı telefondan eşime de aldım 780mbit yerel ağ hızı veriyorken benimki 6 larda geziyor. İki ayrı yerde de internetin olması gereken gerçek hızı 100mbit. Diğer marka cihazlarda böyle bir problem olmadığı gibi modemimde herhangi bir problemde yoktur. Ortalama 2gb veri çektikten sonra ısınıyormu ne oluyorsa hızı kesiyor ama ping gayet iyi. Bu sorunu yaşayan başkaları varmı? İade etmek istemiyorum fakat başka çözüm görünmüyor gibi. 

6 Comments
Espavdez
Active Level 1
Galaxy S
GörselScreenshot_20220503-122550_Settings.jpg
Espavdez
Active Level 1
Galaxy S
Sizlere de iyi bayramlar hocam. 5g yazma muhabbeti manuel girilen ağ ismi. Yani özünde 5ghz wifi bandı. Cihazın wifi6 desteği bile olduğu için. Bu band aralığında asla 6 mbit vermemesi gerekiyor. 2.4 bandında bile 45mbit veri indirilebiliyor. Ağ ayarlarını sıfırladım olmadı. Wifiyi kapatıp açmadan düzelmiyor. Düzelse de 10dk sonra yine aynı hıza düşüyor.
Galaxy S
Wi-fi yi kastediyor mobil veri değil
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Esselamun aleyküm hayırlı bayramlar. Uzaktan destek almanızda fayda var inşallah çözülür 😊
Espavdez
Active Level 1
Galaxy S
A.selam hayırlı sağlık ve huzur dolu bir bayram dilerim çok teşekkür ederim 😊
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Rica ederim ne demek kardeşim her zaman yardımcı olmak için buradayız 😊
0 Likes