Müzik dinlerken çok fazla şarjım bitiyor neden acaba View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Telefonumda kamerayı açınca cızırtı parazitlenme tarzı bir ses geliyor.Oisin o klasik sesi değil başka bir şey sessiz ortamda video çektiğimde videoya... View Post
arkadaşlar hayırlı sabahlar olsun benim telefonumda garip bir durum var whatsapp üzerinden görüntülü sohbet yaparken ön kamerada arka tarafı... View Post
Pil ve akılcılık konusunda bende baya **bleep** etti kamerayı deneme şansım olmadı ama cihaz **bleep** edilir şekilde akıcı ısınma sorunu da nisbeten... View Post
Sabah 10 gibi şarjdan almıştım telefonumu, şimdi saat gece 1:40. Birazdan uyuyacağım güncel şarjım 15 Kullandığım telefonlar arasında günde 2 kez... View Post
Selamlar, İki telefonu da deneyimlemiş olan varsa kamera konusunda hangisi daha iyidir ? View Post
Gördüğüm birkaç kaldırılan özellikten bahsedeyim. 1. Hotspot açıkken Wi-fi açılmıyor 2. Yandan kaydırıp asistana erişme kaldırılmış 3. Game booster... View Post
Samsung Galaxy A54, Flip 3 ve Fold 3 için Haziran 2025 yaması yayında Samsung’un Haziran 2025 güncellemesini alan son modelleri Galaxy A54, Flip 3 ve... View Post
telefonumda 2. alan olusturmak istiyorum ayni windowstaki gibi View Post
Önceden hızlı şarj olan telefon 1.30 saatte fulleniyordu şuan normal şarj 2.30 gösteriyor sebebi nedir View Post
Daha önceki sürümde portre modunda çekilen bir fotoğraftaki arkaplandaki bokehleri yuvarlak yıldız yada üçgen gibi yapabiliyorduk bunu one ui 7 de... View Post
User | Likes Count |
---|---|
955 | |
646 | |
614 | |
531 | |
486 |
User | Count |
---|---|
64 | |
42 | |
29 | |