Resolved! Solved

Original topic:

S20 Fan Edition

(Topic created on: 07-07-2025 03:05 PM)
84 Views
kingnoobforever
Active Level 4
Options
Galaxy S

Kendisini 3-4 gün önce aldım kullanmaya başladım.Ama bir tane bile AI özelliği bulamadım özellikle circle to search çok işime yarardı ekrandaki metini kopyalama için vs. Tek bulabildiğim Obje Silgisi oldu. AI Destek listesine baktığımda S21 de olmuş en düşük... Ben de bunu önerildiği için aldım Snapdragon versiyonu performansı iyi.Telefon hakkında yorum yaparsanız sevinirim ilk Samsung telefonum.

19 Comments
Galaxy S
SD-Exynoss?
Galaxy S
SnapDragon1751888787451.jpg
0 Likes
RaGoN
Active Level 10
Galaxy S
S20 FE yani kaç yıllık telefon. 8 bine fena değil ama.
865_S20FE_
Expert Level 3
Galaxy S
Nerdeyse tüm yeni orta segmentten daha iyi suan kamera donanımı islemcisi 10.3 milyar transistör var gununuzde hâla yeterli taş gibi tek sıkıntısı güncelleme desteği bu sene sonu bitiyor
0 Likes
RaGoN
Active Level 10
Galaxy S
A56'daki Exynos 1580, Snapdragon 888 seviyesinde bir işlemci. A56 daha iyi yani ama ikinci eli bile 8 binden pahalıdır o ayrı. Güncelleme desteği de bitmiyor, bitti. Android 14 ve OneUI 6 bile almadı.
0 Likes
865_S20FE_
Expert Level 3
Galaxy S
Transistör sayısı olarak hâla sd865 çok güclü verinli orta nesil hiçbir islemcide 10.3 milyarbtransistör yok sadece nm ile olmuyor verimlilik transistör sayısı da önemli
0 Likes
865_S20FE_
Expert Level 3
Galaxy S
Güvenlik güncellemeri hâla alıyor
0 Likes
RaGoN
Active Level 10
Galaxy S
Yakında o da biter. Güncelleme desteğinin son yılı için 1 adet güvenlik güncellemesi veriyor Samsung.
0 Likes
865_S20FE_
Expert Level 3
Galaxy S
Guncelleme bitti fakat artik eskisi gibi değil telefon ölmüyor sd865 8gb ram 256 gb hafıza ne donma kasma var nede baska birsey yağ gibi akıyor cihaz 30xde ay cekimlerime bak a56 ile öyle çekemezsin
0 Likes
Solution
865_S20FE_
Expert Level 3
Galaxy S
Hayırli olsun öncelikle snapdragonlusu en iyi islemcilisidir kamera donanimi 120 hertz ekran vs hâla çoğu orta segmentten daha iyi