cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S20 FE mağdurları

(Topic created on: 06-12-2021 12:58 PM)
416 Views
syy
Active Level 4
Options
Galaxy S

Mağdur olan herkes her gün şikayet etsin sesimiz duyulsun twitter üzerinden de twit atalım her yerde sesimizi duyurmaya çalışalım

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba syy,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.

MOD​

View solution in context

0 Likes
7 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Neden şikayet geliyor oysaki amiral gemisi bir cihaz çoğu kişinin belki hayali olan bir cihaz kronik bir sorun mu var
syy
Active Level 4
Galaxy S
Kardeşim s20 fe aşırı ısınma donma kasma problemi var sarji da az gidiyo
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Oha ben bile giriş model galaxy a20 kullanıyorum şuan android 10 one ui 2.0 temmuz gibi android 11 one ui 3.1 alacak arka malzemesi **bleep** aşırı ısı vermiyor 4000 mAh batarya var 2019 eylülde aldım hiç problem yok şarj konusunda üzüldüm size o kadar para veriyosunuz ve kronik problem çıkmış samsung a bildirin kesinlikle
ahmed804
Active Level 4
Galaxy S
Mayis haziran 10 gelecek android 11 şimdide haziran 30 olarak tarih degişmiş bu saatten sonra gelse ne olur zaten ayfona geçeçem samsung pişmanlik
0 Likes
syy
Active Level 4
Galaxy S
S20 fe Android 11 kardeşim
1gün
Active Level 4
Galaxy S
Biliyordum öyle olacağını almadım
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba syy,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.

MOD​

0 Likes