cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S 20 FE felakettir uzak durun

(Topic created on: 02-27-2021 12:19 AM)
sametttt
Active Level 3
Options
Galaxy S
Değerli  Samsung mağdurları arkadaşlar herkese hayırlı günler dilerim öncelikli... 1 hafta önce almış olduğum Samsung s20 F modeli cihazı aldığım günden beri lanet okuyarak kullanmaktayım sebebi%100 olan şarj anca 5 saat dayanıyor kendi kendine dokunuyor dokunmatiği ses kalitesi 0 kamera gece çekmiyor şebeke hakeza problemli Ben ömrümde böyle rezil bir cihaz görmedim Instagram donması mı dersiniz kendi kendine programın atmasını dersiniz iki kere servisi gitmeme rağmen sorun çözünme miştir önceki cihazın a71 de onun ücret iadesi aldım soket sıkıntısı olduğu için üzerine koyup bunu aldım Hayatımda pişman olduğum telefondur Samsung s20 F Lütfen bu cihazdan Eğer mümkünse Samsung'dan uzak durun bunu Açıklama sebebim  vatandaşlık görevi gibi bir şeydir başka bir amaç yoktur isteyene tel numaramıda verebilirim ve bu cihazı ve Samsungun rezilliğini ulastirabildigim yere kadar ulaştıracağım...

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Turuncu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba sametttt,

Ben Turuncu, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Ürün sorununu çözümlememiz için kullanıcı adınız ile birlikte bize Mail veya Canlı sohbet kanallarımızdan ulaşmanızı rica ederiz.

http://livechat.support.samsung.com/customer_new/TR

https://www.samsung.com/tr/support/email/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

10 Comments
Galaxy S
kardeşim cihaz hatalıdır ben de kullanıyorum tek şikayetim şarj oda oyun oynadığım için
Galaxy S
Sizin cihazda sıkıntı var gibi bahsettiğiniz sorunlardan hiçbiri bende yok.

Screenshot_20201227-114323_Device care.jpg

Screenshot_20210226-192300_Device care.jpg

sametttt
Active Level 3
Galaxy S
Hayırlı akşamlar üstad Instagram'da hikaye izlerken normal video izlerken ekran kayması oluyor bu bir ikincisi Dokunma hassasiyeti çok hassas neredeyse dokunmadan dokunuyor üçüncüsü adaptif parlaklık özelliği kendi kendine açılıp kapanıyor sabit Işık ortamında 4'lüsü öğlen 12'de ben evden çıkıyorum %100 şarj ile akşam 6 gibi şarja takmak zorunda kalıyorum Bir insan 6 saat boyunca ekrana bakabilir mi başka bir iş yapmıyormuyum ben telde oymamaktan başka ve hiç bir oyunda oynamam tekstil işiyle uğraşıyorum çünkü
Galaxy S
Hayırlı akşamlar, instagramda donma kasma vb. bir sorun yaşamıyorum , ekran hassasiyeti çok tutarlı değil dediğiniz gibi çoğu zaman çok hassas dokunmadan dokunuyor :) , adaptif parlaklık kullanmıyorum o yüzden ona bir yorum yapamam, şarj meselesi sizin cihazda sıkıntı var ben oyun haricinde normal kullanımda 7 8 saat ekran açık süresi alıyorum %100-15 arası da 23 30 saat sürüyor.
abuzittin07
Active Level 6
Galaxy S
mobil veri de 7 8 ekran suresi alıyorum s10plus ile wifi ile çok düşük bu sure
Galaxy S
Exynos 990 sorunu benim yapabileceğim bir şey yok :)
S10e de 3000mah 9820 normal kullanımda 5 saat zor görüyordum şuan 7 8 saat benim için oldukça iyi
abuzittin07
Active Level 6
Galaxy S
exnos bu tlf da.daha önce andrid 10 varken wifi ile 13 saat görüyordum. 11 aldık bu hale geldi
Galaxy S
Şahsen 11 aldıktan sonra bende ekran süresi arttı bir de ekleme yapayım oyun oynanan ekran görüntüsündeki veri wifi ile değil mobil veri ile ,normal kullanım ss i wifi ile...
sametttt
Active Level 3
Galaxy S
ekran ısınmasını yazmadım daha geç sarj olmasını yazmadım bildirim paneli saydam şekilde takiliyor onu yazmadım