cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S20 FE için güncelleme süresi ve en son hangi android sürümü alacak?

(Topic created on: 04-20-2022 10:33 AM)
10350 Views
ea1975
Active Level 4
Options
Galaxy S

Mart'ta aldığımız S20 FE modeli en son hangi Android sürümünü alacak ve kaç yıl güncellemeler gelecek bilen var mı? Android 11 ile aldım ve 12'ye güncelledim. Teşekkürler.

4 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Merhaba
Samsung Galaxy s20fe
Smg 780 g
Snapdragon işlemcili model seçeneği piyasaya Android 11 yazılımı ile çıkmıştır 3 büyük sürüm yükselten yazılım güncellemesi alma hakkı vardır Bu model cihazın bu seçeneğinin son büyük sürüm yükselten yazılım güncellemesi Android 14 yazılım güncellemesi olacaktır Ayrıca 4 veya 5 yıl boyunca da cihaz güvenlik Yazılım güncellemeleri alacaktır.
Samsung Galaxy s20fe
Smg 780 f
Bu cihazın exynos işlemcili seçeneğinin çıkış sürümlü Android sürümü Android 10 ile piyasaya çıkmıştır bu model cihazın bu seçeneğinin de 3 büyük sürüm yükselten yazılım güncellemesi alma hakkı vardır Bu cihazın exynos işlemcili model seçeneğinin son büyük sürüm yükselten yazılım güncellemesi Android 13 yazılım güncellemesi olacaktır yine Bu cihazda 4 veya 5 yıl boyunca güvenlik Yazılım güncellemeleri alacaktır Snapdragon işlemcili model seçeneğinin Android 14 Yazılım güncellemesini almasının sebebi ve exynos işlemcili model seçeneğinin Android 13 yazılım güncellemesi ile bitme sebebi Snapdragon işlemcili model seçeneği Daha sonra çıktığı için güncelleme ömrü daha fazla olacaktır.
ea1975
Active Level 4
Galaxy S

Çok teşekkürler.

Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ne demek önemli değil
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy S