cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S20 FE android 12 guncelleme

(Topic created on: 01-09-2022 02:55 PM)
327 Views
WSUS
Active Level 2
Options
Galaxy S

Merhaba, exynox islemcili cihazima henuz guncelleme gelmedi. Guncelleme takvimine gore 6 ocakta gelmeliydi.Gordugum kadariyla bir çok kullanicininkine gelmis. Bilgisi olan? 

6 Comments
muhep
Active Level 4
Galaxy S
Evet snapdragon sürümüne geldi ama exynos için göndermiyorlar. Her gün kontrol ediyorum ama sonuç aynı.
WSUS
Active Level 2
Galaxy S
Yurtdisindaki bazi s10 lar bile almis A12 guncellemesini. TR yi sallamiyorlar galiba.
VadimKM
Expert Level 4
Galaxy S
Ben de s20 fe Exynos kullanıyorum beklemekten yorulduğum için Rusya romu kurdum. Umarım en kısa zamanda Türkiye'ye de gelir.
Galaxy S
Yeni Teorim; Samsung Türk kullanıcılardan tırsıyor olduğu için, doğru düzgün çalışmayan Android 12 ve OneUi 4 güncellemesini gönderemiyor, düzelince sorunsuz çalışan versiyonu gönderecek 🤣
WSUS
Active Level 2
Galaxy S
Ironi bir kenara gercekten garip yurtdisinda s10 un bazi surumlerinin guncelleme alip s20 fe in almamasi. Bu değer ile ilgili sanirim
ahmet_turğut
Expert Level 5
Galaxy S
Merhaba
Samsung yazılım mühendis ekibi cihazınızın yazılım güncellemelerini telefonunuza optimize etmek için gerekli şeyleri yapmaktadırlar yazılım güncellemelerinde belirli bir sorun veya hata çıktığı zaman güncellemenin tarihi ertelenebilir veya askıya alınabilir sorunlar çözülene kadar güncelleme bekletilebilir cihazınıza en geç bu ay içerisinde bir yazılım güncellemesi gelecektir sabırlı olmanızı öneriyorum