cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S20 FE Sürekli Kapanma, Yeniden Başlatma Sorunu

(Topic created on: 09-21-2023 10:11 PM)
707 Views
polat0
Active Level 3
Options
Galaxy S

3 gün önce S20 FE 128/6 Snapdragon olan modeli satın aldım, Bu sabahtan itibaren olmak üzere her iki "2" dakikada bir kilit ekranında donma ve üzerine yeniden başlatma problemiyle karşı karşıya kaldım, gerek müşteri hizmetleri gerek yerli ve yabancı forumlar dahil olmak üzere sayısız sayfa inceledim ancak çözüme ulaşamadım tek çare teknik servis, o da yazılımsal bir durumda ne kadar yardımcı olacaklar bilemiyorum böyle bir problem yaşayan ve çözüme kavuşan varsa yorumlarda belirtirseniz sevinirim.

Öğrenebilirim kadarıyla One UI 5.1 ve Android 13 ile alakalı bir problem sadece S20 FE değil, A32, A50, A70... gibi modellerde de aynı sorundan muzdarip olanlar var.
17 Comments
Galaxy S
Keşke almasaydın güncelleme almayacak 😞 Hep aynı şeyi yaşayacaksın s21fe veya a54 alsaydın güncelleme gelirdi ama s20fe güncelleme gelmiyor.
Frk12
Expert Level 2
Galaxy S
Bi hayırlı olsun deseydin bari
0 Likes
Galaxy S
Hayır öyle demeye çalışmadım istersen iade et diye dedim tabi ki hayırlı olsun 😀
polat0
Active Level 3
Galaxy S
Açıkçası böyle bir sorunla karşılaşmamış olsaydım, yeni gelecek One UI veya ANDROİD güncellemesi benim için önemli değildi çünkü sosyal medya ve pdf kullanmak dışında telefona aman aman ihtiyacı olan birisi değilim bu yüzden tercih etmiştim, soruna çözüm olursa yine kullanmaya devam ederim bir önceki cihazım a20 4 senedir bendeydi ve bir sorunu yoktu.
Galaxy S
Gelecek güncelleme duzeltebilirdi o yüzden dedim zaten .
Samsung80
Active Level 8
Galaxy S
Öncelikle hayırlı olsun. Muhtemelen yazılımsal bir problemdir. Servise yollayın yeni yazılım yüklesinler veya başka bir arıza ise gidersinler. S20 fe güzel cihaz güncelleme sorun değil sizi 4-5 yıl rahat götürür.
Galaxy S
S21 fe 6-7 yıl a54 7-8 yıl götürür
Samsung80
Active Level 8
Galaxy S
S20 fe s21 fe den daha performanslı bir cihaz kağıt üstündeki skor ile kullanıcı deneyimi aynı değil ben iki cihazı da denedim s20 fe daha performanslı ve rahat bir cihaz. Telefonun ideal kullanım süresi 3 yıl bana göre çünkü cihaz sağlam olsa bile insan değişiklik istiyor. O yüzden 3-4 yıla bir performanslı bir cihaz alıp yola devam etmek mantıklı.
polat0
Active Level 3
Galaxy S
Standart bir kullanıcı olarak bende aynı mantık ile aldım, yarın servise gidiyorum umarım dediğiniz gibi olur.