cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S20 FE Sürekli Kapanma, Yeniden Başlatma Sorunu

(Topic created on: 09-21-2023 11:31 PM)
269 Views
polat0
Active Level 3
Options
Galaxy S

3 gün önce S20 FE 128/6 Snapdragon olan modeli satın aldım, Bu sabahtan itibaren olmak üzere her iki "2" dakikada bir kilit ekranında donma ve üzerine yeniden başlatma problemiyle karşı karşıya kaldım, gerek müşteri hizmetleri gerek yerli ve yabancı forumlar dahil olmak üzere sayısız sayfa inceledim ancak çözüme ulaşamadım tek çare teknik servis, o da yazılımsal bir durumda ne kadar yardımcı olacaklar bilemiyorum böyle bir problem yaşayan ve çözüme kavuşan varsa yorumlarda belirtirseniz sevinirim.

Öğrenebilirim kadarıyla One UI 5.1 ve Android 13 ile alakalı bir problem sadece S20 FE değil, A32, A50, A70... gibi modellerde de aynı sorundan muzdarip olanlar var.
17 Comments
Frk12
Expert Level 3
Galaxy S
Ben 2017 de Android 6 cihaz aldım giriş seviyesi 5 yıl kullandım şuan s20 fe var rahat 7 8 yıl kullanırım kullanılır
polat0
Active Level 3
Galaxy S
Zaten aşırı yormazsanız cihazı aşağı yukarı o kadar gidiyor, önceki kullandığım A20 32GB modeliydi o cihaz bile 128GB olsa ondan vazgeçmezdim.
Frk12
Expert Level 3
Galaxy S
Kesinlikle haklısınız bu s20 fe hem kuvvetli hem de güncel sayılabilecek cihaz 5 yıldan fazla çok rahat götürür güzel bir cihaz almışsınız
polat0
Active Level 3
Galaxy S
Öncelikle teşekkür ederim, umarım bu yaşadığım sorunu da çözebilirim yoksa biraz üzülürüm beğenerek almıştım
Frk12
Expert Level 3
Galaxy S
Güncelleme sağlıklı inmemiştir büyük ihtimalle serviste baştan güncelleme yaparlar diye düşünüyorum ben de geceleri indiririm güncellemeleri vs daha seri akıcı oluyor İnternet
polat0
Active Level 3
Galaxy S
Cevaplarınız için teşekkür ederim, sorun hallolursa herkesin faydalanması adına başlığa güncelleme geçeceğim
Frk12
Expert Level 3
Galaxy S
İnşallah olumlu sonuç alırsınız haber edin mutlaka
Frk12
Expert Level 3
Galaxy S
Ve cihaz Android 6 olarak kaldı hep ona rağmen
0 Likes