cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S20 FE Kullananlar Acil Bakabilir mi?

(Topic created on: 02-23-2021 12:21 AM)
298 Views
alladereli
Active Level 3
Options
Galaxy S

Ekran dokunmatik sorunu

S20 FE Kullananlarda bu tarz bir sorun var mı? Sorun sadece PUBG için geçerli değil her yerde böyle. Bildirim çubuğunu yavaşça çekiyorum. Bi yerde sabitliyorum sonra yavaşça parmağımı aşağı yukarı hareket ettirdiğimde çubuk ta böyle oluyo. Telefonu iade etmeyi düşünüyorum. Servise gittim. Bu telefon için normal olduğunu söylediler ve gönderdiler. Aynı şey sizde de var mı yoksa sadece bende mi var??

alladereli
Active Level 3
Galaxy S
işin tuhaf tarafı servis bu duruma bu telefon için normal bir durum dedi...
Galaxy S
diyemez hakkı yok az önce uzun uzun başka biyerde sorununu anlatmışsın daha net anladım dediğini eksen örneği vermiştin sanırsam sorun 240 hz dolayısıyla var parmağın hedef anında diğer sensörler tarafından tanındığı için bu sorunu yaşıyorsun bende böyle bir sorun yok istersen iade yada cihaz değişim talebinde bulun çünkü derdinin dermanı kolay bulunmayacak
alladereli
Active Level 3
Galaxy S
hadi ya. Amazondan aldım. oraya iade edip sonrasında yeni bir sipariş veririm artık. ya da xiaomi alırım. hangisi daha karlı olursa
Galaxy S
xiaomi almanı şahsen önermem güzel telefon ama birşey ucuzsa bunun altında bişey arayacaksın ne olursa olsun alabilirsen iphone alamam dersen de samsung tan şaşma derim naçizane fikrim bu yönde
alladereli
Active Level 3
Galaxy S
samsungun fiyatları türkiye standartları için çok uçuk. apple işletim sisteminden dolayı kullanmak istemiyorum. fiyat performans olarak en iyisi ve xiaomiye rakip s20fe var diye almıştım.
0 Likes
Galaxy S
senin fikrin elbet ayrıca haklısın da buna itiraz da edemem ama şunu söylemeden geçemeyeceğim bütün telefonlar çok ucuz iphone olsun samsung olsun gerçekten ucuz ama bizim hükümetimiz 5 tane ayrı ayrı vergi bindirdiği için ayrıca 1 vergiyi ekledikten sonra 2. toplama vergi eklediği için bu kadar pahalı vergiden vergi alıyorlar açıkçası burda kimse suçlu değil biraz alakasız galiba ama en azından bikaç kişi görür de bilinçlenir inşallah
0 Likes
alladereli
Active Level 3
Galaxy S
Bu konulara girersek çıkamayız :) İşin özünde ülkemizde teknoloji pahalı diyip geçelim...
alladereli
Active Level 3
Galaxy S
teknik serviste denedik. fps ile alakalı değil. internet hızı ile alakasının olması zaten mantıksız. Ping durumlarında böyle şeyler olmuyor. Hepsinden ziyade aynı bsşka uygulamalarda da başıma geliyor. pdf okurken bile oluyor.
1emrekaya1
Active Level 8
Galaxy S
Ekrandan kaynaklanan bir problem diye düşünüyorum.Ben a30s kullanıcısıyım aynı sorun bende de var ama daha genişi.Şu şekilde açıklayayım:
Ortada herhangi bir nesne olduğunu düşünelim,sağı ve solu boş olsun bu nesnenin,ads ile yani ekrana dokunarak o dürbündeki noktayı o nesneye denk getirmem çok zor, hatta çoğu zaman bunu yapamıyorum.Ekranla ilgili bir problem olduğunu biliyorum fakat servisle de uğraşmak istemiyorum.Sorun fps ile alakalı değil.Size tam çözüm önereceğim.Böylelikle etrafınızdaki insanlara da bunu kolay bir şekilde açıklayabilirsiniz.Telefonun jiroskobunu 'daima açık' yapın geniş bir alanda 'oto koşmaya' alın ve jiroskobu çevirdiğiniz tarafa doğru ads ile aynı tarafa çekin fakat burda dikkat etmeniz gereken şey jiroyu stabil bir şekide sağa veya sola oynatmanızdır.Yoksa tam sonuç alamayabilirsiniz.Bu yöntem sayesinde ads ile döndürürken ekranda bir problem olup olmadığını rahatlıkla anlayabilirsiniz.
alladereli
Active Level 3
Galaxy S
Pubg oynarken öyle yapıyom. ama jiroskopsuz. hareket ediyom. dürbün hedefe denk gelirken ateş ediyom. ama bir de jiroskopu deneyeyim. muhtemelen jiroskop ile hedefe denk gelecektir diye düşünüyorum. Bu arada gerçekten servisler rezaley