cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S20 FE Dokunmatik arızası. 3 günlük ürün. İlk 1 ayının 23 günü serviste geçti. Sorun bulamadılar.

(Topic created on: 04-14-2021 05:45 PM)
579 Views
krieger
Active Level 1
Options
Galaxy S

S20 FE rezilliği. Amiral gemisini görün. Arızayı 2 kez servis gördü tespit edemediler. Ben her gün yaşıyorum. Videolar fotograflarla dolu galerim. IMEI numaralı hemde.

Koskoca Samsung 3 günlük ürünümü değiştirmiyor veyahutta iade almıyor. Çünkü hatayı kabul etmiyor.

En son arandım. Hata kriterinde değilmiş. Oysa ki 5500 tl verip alıyorsun. Telefonun kilidini açamıyorsun 1-2 dk. Açtıktan sonra 2-3 dk dokunmatiğin çalışmıyor. Bu ürün V*atan bilgisayardan alınan 0 ürün. 2 yıl garantili, Hemde Samsung TR garantili. Ne Samsung ama.

#Yazıklarolsun

Sesimi duyuracağım. Tüm bildiğim kanallarda tüm yöneticilerinize her gün ulaşmaya çalışacağım!

90612a8d-29e0-4921-81f3-3ff985b3f7a8.jpg

Resolved!
13 Comments
krieger
Active Level 1
Galaxy S
Alamazsam mahkemeye giderim ben bu telefonu imkanı yok kullanmam
krieger
Active Level 1
Galaxy S
Eski telefonum daha iyi şuan bundan. Marka ismini vermeyim 6* elma
AndrewMallams
Active Level 7
Galaxy S
Ne deseniz haklısınız hocam... Binlerce liralık para verilmiş pahalı bir ürün sonuçta.
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba krieger,

Yaşamış olduğunuz süreçten dolayı üzgün olduğumuzu iletmek isteriz. Yaşadığınız süreç ve bilgileriniz ilgili ekibimize yönlendirildi. Servis raporları ve cihazınızın durumu kontrol edilerek tekrar bilgilendirme paylaşılacaktır.

Teşekkürler.

MOD