cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S20 FE Dokunmatik arızası. 3 günlük ürün. İlk 1 ayının 23 günü serviste geçti. Sorun bulamadılar.

(Topic created on: 04-14-2021 05:45 PM)
557 Views
krieger
Active Level 1
Options
Galaxy S

S20 FE rezilliği. Amiral gemisini görün. Arızayı 2 kez servis gördü tespit edemediler. Ben her gün yaşıyorum. Videolar fotograflarla dolu galerim. IMEI numaralı hemde.

Koskoca Samsung 3 günlük ürünümü değiştirmiyor veyahutta iade almıyor. Çünkü hatayı kabul etmiyor.

En son arandım. Hata kriterinde değilmiş. Oysa ki 5500 tl verip alıyorsun. Telefonun kilidini açamıyorsun 1-2 dk. Açtıktan sonra 2-3 dk dokunmatiğin çalışmıyor. Bu ürün V*atan bilgisayardan alınan 0 ürün. 2 yıl garantili, Hemde Samsung TR garantili. Ne Samsung ama.

#Yazıklarolsun

Sesimi duyuracağım. Tüm bildiğim kanallarda tüm yöneticilerinize her gün ulaşmaya çalışacağım!

90612a8d-29e0-4921-81f3-3ff985b3f7a8.jpg

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba krieger,

Yaşamış olduğunuz süreçten dolayı üzgün olduğumuzu iletmek isteriz. Yaşadığınız süreç ve bilgileriniz ilgili ekibimize yönlendirildi. Servis raporları ve cihazınızın durumu kontrol edilerek tekrar bilgilendirme paylaşılacaktır.

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

13 Comments
Azmi13519
Active Level 3
Galaxy S
Keşke kasko sigortası yapsaydınız
krieger
Active Level 1
Galaxy S
Servis arızayı kabul etmiyor kaskonun esprisi olacağını sanmiyorum
Azmi13519
Active Level 3
Galaxy S
Size haksızlık olmuş umarım yakın süreçte problem çözülür
krieger
Active Level 1
Galaxy S
Tek çar hakem heyeti başvurdum. Sadece karşilaştikça sinirleniyorum. Böyle büyük firma nasıl bu rezilliği çözmez onu hazmedemiyorum
Azmi13519
Active Level 3
Galaxy S
Samsung ana şirketine mail atınız telefonunuzun detaylı bilgisini verin belki çözü olur
0 Likes
krieger
Active Level 1
Galaxy S
Defalarca konuştuk videolar yolladım hepsi ellerinde mevcut. Çözüm ekibi personeli videoları izledikten sonra kabul bile etti ama söyleyemiyorum tüm yaşananları. Samsung un eline hiçbir yasal güç vermemeye çalışıyorum sadece yaşadıklarımı kullanıcıların bilmesini istiyorum. Yani bu tür durumla karşılaşırsanız alacağınız cevapları bilin
0 Likes
AndrewMallams
Active Level 7
Galaxy S
Hocam aslında bu sorun S20 FE modellerinin neredeyse tamamında olan bir sorun. Neden kabul etmemişler anlamadım.
Tüketici hakem heyeti yardımcı olabilir.
krieger
Active Level 1
Galaxy S
Hocam aynen bende onu söylemeye çalışıyorum. Aynısı arkadaşımda var telefonu hiç ısınmıyor bile.10/5 i hiç problemsiz diğer yarısı problemli. Telefonla söyle whatsapptan görüntülü konuşun bakalım kaç dk telefonu tutabileceksiniz. Elimde patlayacak diye korkuyorum. Kaldı ki dokunmatik problemi ile her gün karşılaşıyorum. Nasıl kabul edelim bu ürünü abi. 3. Gününde servise vermişim 0 ürün ya. Hakem heyetinin problemi çözeceğini inanıyorum ama işte çok **bleep** arızaya denk gelince kızıyorum. Sinirimi böyle insanlara yaşadıklarımı anlatarak rahatliyorum
AndrewMallams
Active Level 7
Galaxy S
İnşallah tüketici hakem heyetinden olumlu sonuç alırsınız hocam.
0 Likes