Original topic:

S10e One ui 3.1

(Topic created on: 03-23-2021 08:44 AM)
839 Views
PriceTR
Active Level 8
Options
Galaxy S

Hayırlı olsun güncelleme yayınlandı arkadaşlar. Şuan smart switch üzerinden yüklenebilir durumda. En geç yarın geceye kadar cihazlara düşer.

image

PriceTR
Active Level 8
Galaxy S
20 dakika sonra cihazım güncellenmiş olacak. Deneyimlerimi aktaracağım.
0 Likes
Bayram32
Expert Level 2
Galaxy S
tamamdir
PriceTR
Active Level 8
Galaxy S
Pil konusunda bir iyileşme göremedim maalesef. Göz rahatlığı kalkanı ve pro videoda çoklu mikrofon gelmiş gayet iyi çalışıyor. Optimizasyonda zaten bir sıkıntı yoktu yağ gibi çalışıyor. Oyun performansında da maalesef bir iyileşme yok.  Kamera konusundaki hata raporlarımızı dikkate almışlar gerçekten. Fotoğraflarda renkler daha canlılaşmış gibi geldi ama asıl sorun videolardaki fps kaybıydı. 1 dakikalık bir video testi yaptım ve fps değerleri bu şekilde.

image

Normalde 50-52 fps değerlerini görüyodu. Büyük bir iyileşme var bu konuda samsung ekibine teşekkür ediyoruz.
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Merhaba kardeşim

Samsung ekibi hata raporlarını iyi ve açık şekilde gönderim sağlandığında sorunları düzletiyorlar ama işin püf noktası yurt dışı ofisi 😊

teşekkürlerimi iletirim samsung
PriceTR
Active Level 8
Galaxy S
Aynen kamera konusunda iyi iş çıkarmışlar memnun kaldım.
PriceTR
Active Level 8
Galaxy S
Bir de, forumda bu kadar boş muhabbet varken, benim gönderimi keşke gönderilerin altına almasalar.
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
1 saat önce yaptıkları neydi S10 plus ın altına almışlardı senin gönderiyi sonra düzeltmişler

keşke yapmasalar
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
kardeşim birde fotoğraflar netlik kaybı falan yok demi kardeşim gece modunda bir sıkıntısı var mı acaba
PriceTR
Active Level 8
Galaxy S
Netlik kaybı yok hala ilk günkü gibi çalışıyor ama gece modunu denemedim malum güncelleme sabah saatlerinde geldi. Gece test edip dönüş yaparım.
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
saol kardeşim teşekkür ederim