theiozyurt
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Arkadaşlar selam,
Kendi düşüncelerimi paylaşmak istedim. Şu anda S22 Ultra kullanıyorum. Bundan önce S22, S10e, Note 3, S3, S7 Edge, S6 Edge, S21 FE, S20 Ultra ve S21 Ultra gibi birçok Samsung cihazını kısa ya da uzun süreli kullanma fırsatım oldu.
Bu telefonların çoğunu tasarımlarına âşık olarak aldım. Mesela S10 serisinin tasarımı gerçekten bence efsanevi. Özellikle kavisli ekranlara bayılıyorum, bu yüzden S24 yerine S22 Ultra’yı tercih ettim. Samsung tasarım anlamında gerçekten çıtayı yükseltmiş bir marka.
Az önce bir video izledim: iPhone Xs ile S10 karşılaştırılıyordu. Pek çok konuda S10 öndeydi ama iş yazılıma gelince Xs **bleep** atıyordu. Geçmişte Xs de kullandım, o da harika bir cihazdı. Ama işin gerçeği, Samsung yazılım tarafını tam anlamıyla çözemedi. S10, 2022’de son güncellemesini almış. Xs ise hâlâ güncelleme alabiliyor.
Apple’ın donanım-yazılım optimizasyonu gerçekten çok etkili; performansa doğrudan yansıyor. One UI 7 güncellemesini beğendim, özellikle animasyonlar ve Apple’daki bazı “tatlı” özelliklerin (örneğin Now Bar benzeri detaylar) gelmesi hoşuma gitti.
Ama keşke cihazlarımız hak ettiği yazılım desteğini alabilse... S22 serisi de yakında son büyük güncellemesini alıp tarihe karışacak. S10e’yi satmadım, bunu da satmam büyük ihtimalle. Çünkü bu cihazlar bana gerçekten heyecan veriyor. Kullanırken bir şey hissettiriyorlar; farklı bir bağ kuruyorum.
Sizlerin düşüncelerini de çok merak ediyorum. Forumda bu tür paylaşımların ne kadar görünür olduğunu bilmiyorum ama okuyan herkese sevgiler.
6 Comments
Mr-Doctor
Expert Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-25-2025 12:36 AM in
Galaxy S
Sebebi belli. Başka model cihazlar olduğu için ve en çok A serileri sattığı için Amiral cihazlarına yeterli optimizasyonu sağlayamıyorlar
ASLAN37
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-25-2025 12:44 AM in
Galaxy S
Benim eski note 4 bile çoğu cihaza 10 basar cihazda yok yok. Ama ne edersin. Mecbur emekli ettim. Şimdi tvye bağlı android olarak görev yapıyor.😊
Furkan_1
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-25-2025 01:01 AM in
Galaxy S
Ya hocam Allah askına seneye son büyük güncellemesini alacak evet ama ek olarak 1 yıl da ek güvenlik güncellemesi var yani buda cihazı 2028 başına kadar güncel tutacak. Bide güncelleme bitince telefon tarihe karıscak lafına zerre kadar katılmıyorum. S22 şuan sıfır alınsa bile rahatlıkta 5 yılu sorunsuz götürür. Evet güncellemesi biten bir iPhone bir işe yaramaz ama samsung bambaşka 10 yıl bile kullanırsın.
iphone-ve-diğer leri
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-25-2025 07:46 AM (Last edited 05-25-2025 07:48 AM ) in
Galaxy S
S22 sorunlu cihaz hala oyle güncelemesı bıten apple dedığın kaç yıllık cıhaz lar ıphone 7 8 x gibi hala kulanan var androıdın kaderı bu ek günceleme alsa ne olacak samsung daha yenı 7 yıl günceleme verdı oda sorunlu olarak apple uzun zamandır böyle bu gun xs olan ıphone 16 dakı yazılımı alıyor o dönem çıkan samsungu kendısı bıle unuttu ayrıca 10 yıl kullanır demişsiniz o cıhazlar youtube desteklemıyor
meliiiih
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-25-2025 01:31 AM in
Galaxy S
Ben Samsung Galaxy a30 kullanıyorum
iphone-ve-diğer leri
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-25-2025 07:40 AM (Last edited 05-25-2025 07:47 AM ) in
Galaxy S
Evet haklısınız xs hala güncelleme alıyor o dönem çıkan samsung pıyasada bıle yok yazılım optımıze apple ben yıllardır kullanıyorum ayrıca a54 de kullanıyorum güncelleme bile yapmadım a54 hala 5.1