cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S10Plus

(Topic created on: 06-09-2023 04:53 PM)
429 Views
ŞAMPİYONGS
Active Level 4
Options
Galaxy S

Merhabalar öncelikle arkadaşlar telefonumu 2.kez batarya değiştiriyorum yani bundan önceki bataryası deji idi 1,5 sene kullandım ve bu uygulama üzerinden pilin durumuna baktım yaşama zayıf işlem gerekli diyordu bende n11den tekrar orjinal olarak samsung batarya aldım ve onuda bu program üzerinden denedim onada "İşlem Gerekli" "Zayıf" yazıyor acaba bataryayı hiç şarj etmediğim için olabilirmi şuan şarjım %62 %1 olduğunda takacağım dolduğun'da acep o yazı gidermi yoksa sürekli kalırmı? Yardımcı olursanız sevinirim bilen arkadaşlar. 😊

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
kemalozay
Active Level 5
Galaxy S
Pil orjinal değildir sansungun yetkili servisi dışında pil almayınız

View solution in context

11 Comments
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Merhaba kardeşim,

Servisten batarya sycle sıfırlaması yapılıyor yani servis dışında değişen batarya ,uygulama üzerinden kontrolünde hep zayıf olarak görünür.

Ancak Serviste sycle sıfırlaması yapılırsa iyi olarak gözükür yaşam kısmı
ŞAMPİYONGS
Active Level 4
Galaxy S
O sıfırlama ücreti varmı ne kadar ? Nasıl bi sıfırlama işlemi oluyor yani format tarzı birşeymi
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Rica edersen belki para almayabilir 5 dk lık bir işlem ,format değil pil döngüsünü sıfırlaması

Eğer alırlarsa para garanti dışı olduğu için 75 tl di galiba en son
ŞAMPİYONGS
Active Level 4
Galaxy S
Tamam bi yolum düşerse servise bi danışayım yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Yardımcı olduğuma sevindim ,iyi günler dilerim 😊
ŞAMPİYONGS
Active Level 4
Galaxy S
İyi günler 😊
Emir-S22
Expert Level 4
Galaxy S
Servis harici pil değişimlerinde pil bilgisi sıfırlanmadığıkalibrasyonu yapılmadığı için öyle yazmaktadır farkı kullanımda anlarsınız
ŞAMPİYONGS
Active Level 4
Galaxy S
Valla 20 dakika'da %3 gitti galiba iyi gibi 😀
Solution
kemalozay
Active Level 5
Galaxy S
Pil orjinal değildir sansungun yetkili servisi dışında pil almayınız