cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S10 Plus Recovery Mode Sorunu

(Topic created on: 02-07-2021 06:29 AM)
6922 Views
Erman17
Active Level 4
Options
Galaxy S

Arkadaşlar yeni güncelleme sonrası wipe cache partition yapmak istediğimde telefonun kendini recovery mode'a almadığını görmüş oldum. pdp backup fail setup-wizard finish plus diye bir yazı da çıkıyor. Bu sorunu yaşayanlar var mı ya da çözümü var mı? İnternette bilgisayara telefonu bağlayıp o şekilde deneyin diye bir tavsiye gördüm. İşe yaradı ama her defasında recovery mode'a girmek için bu işlemi yapmak gerekiyor. Bir önerisi olan var mı?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Erman17,

Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu soruyu sorduğunuz için teşekkürler.

Bu tür işlemler, ürüne zarar verebileceği gibi cihazınızı garanti kapsamı dışında da bırakabilir. Uygulama verilerini silmek için Ayarlar > Uygulamalar > Sağ üst bölümdeki üç nokta ​> Uygulamalar veya Sistem Uygulamalarını Göster > Önbelek silmek istediğiniz uygulama > Depolama > Veriyi Sil adımlarını uygulayabilirsiniz.  

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

10 Comments
Galaxy S
bir sonraki performans güncellemesine düzelir merak etmeyin.
Erman17
Active Level 4
Galaxy S
İnşallah düzelir. Telefonu sıfırlamak istemiyorum çok uğraştırıyor çünkü.
Galaxy S
Android 11 alan cihazların hepsi bu şekilde giriyor.
Erman17
Active Level 4
Galaxy S
Daha önce S6 kullanıyordum. Android 6 ve 7 aldığında bir problem yaşamadım. Bu telefonda da Android 10 geldiğinde hiç bir sıkıntı yoktu. İlk defa başıma böyle bir şey geliyor.
Galaxy S
hata olabilir veya girişler artık bu şekilde de olabilir bilgisayara bağlamanıza gerek yok type c kablolu kulaklık taksanız da giriyor wipe ye
Erman17
Active Level 4
Galaxy S
Ben de olmadığı için deneyemedim onu. Kutudan çıkan normal jag girişli kulaklık var. Bu arada Eylül ayından beri telefonumun deep sleepe geçmediğini farkettim. Sanırım telefonu sıfırlamam gerekecek. 7 saatlik uykuda yüzde 12 şarj gitmesi pek normal gelmiyor bana.
xcxlxr
Active Level 7
Galaxy S
android 11 ile birlikte telefonun şarj kablosunu bilgisayara bağlandığında bu recovery işlemi yapılabiliyor diye duydum.
Erman17
Active Level 4
Galaxy S
Evet onu belirttim yazımda da lakin her defasında bilgisayara bağlamak gerekiyor.
xcxlxr
Active Level 7
Galaxy S
bu android 11 ile değiştirilen bir şey. neden böyle yaptıklarını bilmiyorum gerçekten