Samsung tenknik özellikleri yeterli olmasına rağmen birçok cihazı dışladı. S22 serisini dışladı. S21FE söz konusu bile değil. Ax3 ve Mx3 de... View Post
Samsung tenknik özellikleri yeterli olmasına rağmen birçok cihazı dışladı. S22 serisini dışladı. S21FE söz konusu bile değil. Ax3 ve Mx3 de... View Post
Yani AI kısmı umurumda değil ama IOS'ta devrim yapmaları çok iyi oldu. Bilmeyenler için işlem birimi altyapısını komple yenilediler o kadar... View Post
Yani birgün hata görmeden telefonu kullanabilirsem sevineceğim. Mayıs güncellemesi sonrası telefon rezalet hale gelince sıfırladım. Ancak şimdi de... View Post
En ihtiyacım olduğu anda gemini fişi çekti. Hata oluştu diyor. Telefonu yeniden başlattım. Önbelleği temizledim. Tüm geçmişi sildim. Hatta... View Post
İyi günler arladaşlar. Telefonum S24+ herhangi bi uygulamada mesaj yorum gönderi oluştururken klavyeden uzun bi metin yazdığımda yazılmaya devam... View Post
Evet arkadaşlar uzun bir süre tanıdığımı düşünüyorum yeni güncellemeye şimdi benim şahsi kullanım deneyimine gelirsek ben beğenmedim. Şarj... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1297 | |
| 1136 | |
| 915 | |
| 812 | |
| 697 |
| User | Count |
|---|---|
| 40 | |
| 31 | |
| 22 | |