cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S10 PLUS ALINIR MI,İŞ GÖRÜRMÜ HALA

(Topic created on: 9 hours ago)
36 Views
KaanEfeVR
Active Level 4
Options
Galaxy S

Merhaba babamın telefonun acayip yavaş çalışması sonucu telefon arayışına girdim sıfırına bütçem yetmeyeceği için ikinci el almaya karar verdim.İlanlarda temiz s10+ buldum yurtdışı cihazı hat vs kullanılıyor.Eski telefonum vivo y11s verip üstüne 3750 koyacağım sizce almaya değermi?.Genel işlerini görse yeter babam zaten çok telefonu kullanmıyor.ne kadar götürür bu telefon?

0 Likes
19 Comments
ömerdönerr
Active Level 7
Galaxy S
s10+ ne kdar
KaanEfeVR
Active Level 4
Galaxy S
İlan fiyatı 6350 nakitte 5.500 e düşüyordu
0 Likes
meriçingo
Active Level 5
Galaxy S
Kanka günlük kullanım için hala iyi ama oyunda üzer arkadasım 1 ay öncesine kadar s10+ kullanıyordu s24e geçti sonradan gündelik kullanımda iş görür ama dediğin gibi oyunlarda performans bekleme
KaanEfeVR
Active Level 4
Galaxy S
Zaten babam için istiyorum şuanki telefonu youtube girerken bile acaba diyor yani babamın işi alışveriş sitelerine bakmak banka birde netflix
0 Likes
meriçingo
Active Level 5
Galaxy S
O zaman rahatllıkla görür işini
KaanEfeVR
Active Level 4
Galaxy S
Fiyat olarak ne diyorsunuz peki takas+para vereceğim cihaz görüp durumunada bakacağım tabi
0 Likes
meriçingo
Active Level 5
Galaxy S
Hocam yenilenmiş tr cihazlarına baktım şimdi s10+'ın 10k civarlarında anladığım kadarıyla sizin alcağınız cihaz yurtdışı takasta verceğiniz cihaz nedir ona göre bişey diyeyim
KaanEfeVR
Active Level 4
Galaxy S
Vivo y11s vereceğim cihaz yurdışı olmasının dez avantajı yok demi bildiğim kadarıyla yurdışı s10 larda işlemci exynos yerine snapdragonmuş
0 Likes
meriçingo
Active Level 5
Galaxy S
Exynosda olabilir snapdragonda