- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
3 weeks ago (Last edited 3 weeks ago ) in
Galaxy SSabahleyin bir forum açmıştım s10plus almalımıyım diye çoğu kişinin yorumu üzerine almaya karar verdim fakat teslim aldıktan hemen sonra şu tarz bir şey **bleep** edip iade ettim sizce bu normalmi iade etmem mantıklı olmuşmu.Böyle telefonun arka tarafındaki tam kavis kısmında ufak bir boşluk ve arka tarafının rengi siyah olmasına rağmen orası beyaz dı nedense.Fotoğraglarını da ekledim boşluk net gözükmüyor fakat renk atması benzeri şey gözüküyor
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
3 weeks ago in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
3 weeks ago in
Galaxy Syani bana bir problemi yok demişti arkadaş ama bu bir problem galiba birde anlamadığım şekilde ön kamerasının iç tarafındada beyaz bir leke vardı
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
3 weeks ago in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
3 weeks ago in
Galaxy Syani s10larda kamera ekranın altında hani bir yerde boşluk falan olsa arasına toz girmiş derim yıllar sonra fakat kameraya ulaşmanın tek yolu dediğin gibi ekranın çıkarılması galiba kamera çekim olarak bir sorunu yoktu fakat arkadaşda 2 .sahibiymiş iade ettikten sonra acaba yanlışmı yaptım ben evham yapıp büyütüyorum dedim ama iyi yapmışım galiba iade ederek
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
3 weeks ago in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
3 weeks ago in
Galaxy Sya şöyle aslında ben kendim için almayacaktım ben aktif olarak s22 kulanıcısıyım babam için orta halli bir telefon almak istiyordum şansımı ikinci elden denemek istedim fakat az kalsın dolandırılcakmışım galiba bütçem çok yüksek değil ondan dolayı
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
3 weeks ago in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
3 weeks ago in
Galaxy Sben bunuda elden teslim aldım aslında gözümle gördüm fakat cihazı bilmediğim için belki ekranı edge kavislidir diye olduğunu düşünmüştüm fakat kameradaki beyaz nokta baya bi tereddüte sokmuştu beni galiba sıfır alıp bi tık düşük telefon almak en mantıklısı olacak ikinci el riskli galiba tam net emin olamıyor insan
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
3 weeks ago in
Galaxy S