GökTürk_S25ULTR A
Expert Level 1
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
06-14-2025 09:17 PM in
Galaxy S
Arkadaşlar zamanında s23 ten iphone 15 pro ya geçmiştim, iphone de hem ses hem hemde mikrofon çok iyidi, ama samsung bu mikrofon olayında bi tık geriliyor gibi, sizce böyle düşünenler var mı, misal önceki zamanlarda çıkan eski serilerden samsung j7 core, A50 a52 gibi cihazları kullandım bunların mikrofonları çok canlı ve güçlü algılıyordu, yani videonun sesi yüksekti, tamam şuan s25 ultra kullanıyorum, ses gayet güçlü iyi çıkıyor ama mikrofon bu önceki cihazlara nazaran biraz sönük ve boğuk kaydediyor bu s23 te de böyleydi, bu cihazlarda asla sorun yoktu gayet sağlamdı ama gün geçtikçe Samsung modellerinde bir yerlerden bir zayıflık söz konusu olmaya başladı...Siz ne düşünüyorsunuz aynı fikirde misiniz ? yorumlarınızı bekliyorum?
-Not: Şu anki kullandığım cihazdan ve önceki s23 ve diğer serilerden memnunum ama şu mikrofon olayı beni düşündürdü o yüzden buraya bi yazmak istedim.
3 Comments
8Gen2-alioznsoy
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-14-2025 09:22 PM in
Galaxy S
iPhone mikrofonları ve hoparlörleri her zaman daha iyiydi😊
XPLSG
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-14-2025 09:22 PM (Last edited 06-14-2025 09:23 PM ) in
Galaxy S
Iphonelerin mikrofonu daha büyük.
Alt kısımdanda belli oluyor.
Samsungda en fazla 3 4 delik varken iphonelerin alt tarafının neredeyse yarısı mikrofon deliği kaplıyor
Alt kısımdanda belli oluyor.
Samsungda en fazla 3 4 delik varken iphonelerin alt tarafının neredeyse yarısı mikrofon deliği kaplıyor
oylecebirisi
Expert Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-14-2025 10:20 PM in
Galaxy S
İphone da mikrofon delikleri fazla ve kallavi boyutlarda samsungda küçük ve az