cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S 23 fe batarya çabuk bitiyor

(Topic created on: 04-23-2024 11:45 AM)
623 Views
Enderun111
Active Level 1
Options
Galaxy S
Alalı bir ay oldu, Bataryası çok çabuk bitiyor, açık havada 3 saat içinde %40 şarj yedi, devamlı kullanmadığım halde, bir günü çıkaramıyor, bir de %5 şarjı varken kapalı mekanda sadece mesajlara bakarken 3 dakika sonra telefon kapandı, sonuç olarak batarya performansından hiç memnun değilim, ya yazılımsal bir sıkıntı var yada batarya telefonun özellikleri karşılayacak seviyede değil. Kamerası da öyle vay be dedirtecek çekimler yapmıyor, ben aldığıma pişman oldum.
9 Comments
Enderun111
Active Level 1
Galaxy S
Pil performansı böyle.1713861951309.jpg
BUR-CHİNA
Expert Level 5
Galaxy S
Son şarjdan bu yana seçeneğini açın bı oradan bakin
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
S serileri çoğunlukla batarya odaklı değillerdir maalesef. Performans ön planda olduğu için pil ömrü az 😌
Enderun111
Active Level 1
Galaxy S
S23 böyle değilmiş hocam, kullanan 2 arkadaşımla konuştum pilden memnunlar.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
O zaman sevindim 🥰
0 Likes
BUR-CHİNA
Expert Level 5
Galaxy S
Bence cokta kötü kötü değil 6-7 saat süre alabilirsin oda gayet ii.. öyle 10 saat 11 saat süreler beklemeyin..bende biraz once paylaştım 3 saatte yüzde 30 yedi..s21fe bendeki 1713862252457.jpg
0 Likes
Galaxy S
1 ay daha geçince düzelir güç tasarrufu modunda kullam düşük seviyeli moda al işin görür
0 Likes
Enderun111
Active Level 1
Galaxy S
Aynen dediğin gibi kullanmaya başladım hatta adaptif parlaklığı da kapattım, yoksa sıkıntı.
Enderun111
Active Level 1
Galaxy S
İnşallah daha iyi hale gelir, yoksa verdiğim 20 küsür bin lira çöp olacak, bunun yerine 10 binlik bir telefon alsaydım diye düşünür oldum.