cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Sürekli internetten kopma sorunu

(Topic created on: 01-08-2021 11:14 PM)
17956 Views
purplish
Active Level 1
Options
Galaxy S

S10 plus telefonumu temmuz ayında aldım. Başlarda yoktu ya da farketmedim fakat daha sonra özellikle internetten netflix ten filan dizi izlerken sürekli wi fi bağlantısı kopuyor daha doğrusu wi fi işaretinin yanında ünlem işareti çıkıyor yani internet kullanılmaz duruma geliyor. Sırf bu yüzden bir ton para verip son model modem aldım ancak sorunum devam etmekte.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba purplish,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Yaşadığınız duruma yönelik aşağıda yer alan adımları uygulayabilirsiniz:

• Menü > Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla menüsünü seçiniz. Bu işlemi uyguladığınızda bağlantı ayarlarınızın logları sıfırlanacaktır. Daha önce bağlanmış olduğunuz Wi-Fi ağları, Bluetooth ağlarını telefon unutacaktır ve tekrar şifreleri girmek durumunda kalırsınız. Bu durumlar haricinde herhangi bir veri kaybı olmaz.​

• Cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili h​afızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosya​larınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra; Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.

Verilerinizi Microsoft OneDrıve'a yedekleyebilirsiniz.

Ayarlar > Hesaplar ve Yedekleme > Samsung Cloud > Ekranın sağ üst köşesinde üç nokta > OneDrıve ile bağlan > Koşulları kabul edip bağlan > Hesapları Bağla > Mevcut Hotmail hesabı ve şifresini girin > Kabul et > Hesaplar Bağlanıyor yazısı gelecektir. İleri öğesine dokunduktan sonra kurulum işlemleri tamamlanmış olacaktır.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
10 Comments
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Merhaba kardeşim

Genelde böyle bir sorun olduğunda modem kaynaklı veya kullandığın internet opöretör kaynaklı oluyor ama sana tavsiyem

Ayarlar >genel yönetim > sıfırla >Ağ ayarlarını sıfırlamanı tavsiye ederim faydası olabilir
0 Likes
purplish
Active Level 1
Galaxy S
yaptım bakalım umarım düzelir ama sinyal da çok az gösteriyor. evin içinde diğer odaya gidince tek sinyal çekiyor mesela.
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
bu hafta turk telekom alt yapi calismasi var 10 ilde belki o iler arasinda ola bilirsiniz calisma bitene kadar o sorun olusur
purplish
Active Level 1
Galaxy S
yok bahsettiğim sorun 2-3 aydır var
0 Likes
rajuuf
Active Level 4
Galaxy S
aynı sorun bende de vardı kendi kendi kendine düzeldi benimki
0 Likes
purplish
Active Level 1
Galaxy S
modemi değiştirdiğimde düzeldi gibi oldu fakat sonra yine başladı. arka arkaya birkaç bölüm birşey izlesem kopuyor ama sadece benim telefonun bağlantısı kopuyor. annemde var.
0 Likes
rajuuf
Active Level 4
Galaxy S
Samsung members de yardım alın var oradan interaktif denetimi seçip wifi bi dener misin hata vericek mi bi kontrol edersin
0 Likes
purplish
Active Level 1
Galaxy S
normal ve sinyal çok güçlü yazıyor, modemde bir sorun yok.
0 Likes
rajuuf
Active Level 4
Galaxy S
bilemicem ozaman benim bilgi bu kadar inşallah sorununu bi an önce çözersin bol şans
0 Likes