cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Rom yükleme

(Topic created on: 01-29-2023 02:02 PM)
652 Views
riddd
Active Level 4
Options
Galaxy S

Geçen bi arkadaş başka ülkenin romunu yüklemekten bahsetmişti de sorayım dedim. 

Başka ülke romu kullananlar söyleyebilir mi Türkiye romundan Değişik neler var. Burda kullanamadığım orda aktif olan neler var. 
11 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bir farklılık yok,zaten donanımsal olarak farklılık yurt içi ve yurt dışı cihazlar arasında olduğunda bu sizin yazılımızı eger sistemi çalıştırması gerekmiyorsa etkilemez.Kuran arkadasın samfrew sitesinden kurdu.Cihazında 11 varken,12 ve 13 güncellemelerinden memnun olmayıp tekrar 11'e döndü ama kadarda memnun olmayıp cihazı tekrar 13'e güncelledi 😊.Özetle çok kurcalarsanız,içinizdeki merak duygusu cihazı çöp edebiliyor.Bence ne geldiyse onu kullanın.
Adanaliisot
Active Level 10
Galaxy S
Seçtiğiniz ülkeye göre arama kaydetme bile gelebilir :)
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Yurtdışı yazılımlarında daha çok özellik var ama türkiye yazılımında özellikler kısıtlı maalesef o yüzden genellikle yurtdışı yazılımları tercih ediliyor özellik bakımından.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Seçilen ülkeye göre arama kaydedici gelebiliyor ve 4.5 simgesi değişiyor ya 4G oluyor yada LTE yazıyor
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Hindistan romunda daha fazla şey var ama a11 için hindistan romu olmadığı için deneyemedim
riddd
Active Level 4
Galaxy S
Serhat kardeş ukrayna romu kullanıyorum demiştin sanki demi. Başka bariz özellikler varmı bizde olmayan bilgin varmı
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ben ukranya romu kuruduğumda sadece arama kaydedici geldi ve 4.5G simgesi 4G olarak değişti onu dışında herhangi bir farklılık yok ama bu özelikler telefondan telefona değişebilir.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
A11 için hindistan romu olsaydı ben onu kurardım çünkü diğer romlara göre daha fazla özelik var
nyt_3489
Active Level 7
Galaxy S

Ben S20 FE G780G için yazılımı erken almak isteyince DBT (Almanya) seçiyorum, yazılım güncellendikten sonra arama kaydetmeyi eklemek için SEK (Ukrayna) seçiyorum.

Geliştirici modundan hata ayıklamayı açtıktan sonra samfw'nin bir aracı var, onunla yazılım sıfırlamadan bu işi halledebiliyorsunuz, fazla ayrıntı verip de birilerini uyandırmak istemiyorum gerisine siteden bakarsınız. Root vs yok. Samsung'un fixlemeyi unuttuğu bir açık.