Original topic:

Ramplus

(Topic created on: 04-05-2022 09:54 PM)
624 Views
zcc
Active Level 8
Options
Galaxy S
Arkadaşlar 4.1 guncelledim s20 ultrayi wee bu ramplus 4 gb 6 8 var 8 yaptim neye yaradı şimdi  bu sanal ramplus nedir neye yarıyor  birsey degistimi anlamadim ben 
14 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Hayır cihazda yavaşlama olacağını zannetmiyorum sizde en yüksek ayar 8 gigabyte a kadar seçme hakkı varsa 8GB seçeneğini seçerseniz daha iyi olur ancak dahili depolamadan 8 GB alan cihaz tarafından RAM depolama alanı olarak kullanılır Kullanıma başlanabilmesi için de ilk yorumumda dediğim gibi telefonunuzun veya tabletinizin kendi RAM depolama alanının tükenmesi gerekir
zcc
Active Level 8
Galaxy S
Tukendigini anlayamayiz degilmi yada donma kasma esnasinda oldugunda dolduğunu mu anliyoruz ama bilgiler icin tesekkur ediyorum zaten yavaşlamiş gibi hissetmedim şuan
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ayarlar kısmında cihaz bakımı kısmına girerek hafıza kısmına tıklayıp girerek RAM depolama hakkında bilgiyi öğrenebilirsiniz ne kadar kullanılıyor veya ne kadar boş olduğu hakkında gereken bilgiler sayfa içerisinde yazmaktadır
MertLyns
Active Level 7
Galaxy S
Herkes bunu karıştırmış samsungdaki şuanki sanal ram bilinen Zram değil son güncellemeler ile Zswap yerine VbSwap olarak güncellendi bu da şu demek oluyor uygulamların önbellek verilerini yani açılışta hızlı yüklenmesi için gereken verileri depolayıp en iyi performansı sunuyor sizlere normal Zswap işlemi eskide kaldı o ise direkt arka planda uygulama tutuyor yani geçti o devir
Solution
Limoncelloo
Active Level 9
Galaxy S

https://r2.community.samsung.com/t5/Di%C4%9Fer/Biraz-Bilgi-Ram-Plus/m-p/9940606

burdaki linkten ulaşabilirsiniz ram ne işe yaradığı yazıyor.