One UI 8.5’in dağıtımı henüz yeni başlarken, One UI 9.0 ise daha gelmeden bu yeni sürüm hakkında bilgiler gelmeye başladı. #OneUI9_5 View Post
One UI 8.5’in dağıtımı henüz yeni başlarken, One UI 9.0 ise daha gelmeden bu yeni sürüm hakkında bilgiler gelmeye başladı. #OneUI9_5 View Post
Arkadaşlar telefonu yeni aldım 1haftadır kullanıyorum. Bugün **bleep** ettim ki ram plus açık, bunun açık olması mı iyi yoksa kapalı olması mı? View Post
Beyler kulaklıkların ikiside bağlı olmasına rağmen bu uyarıyı veriyo ne yapmam lazım . View Post
Samsunga yeni geçtim 3 ay kadar oldu cihazı alalı hiç oyun oynamam telefonda biraz whatsap biraz kamera ile fotoğraf çekiyorum telefon hissedilir... View Post
Checkfirm'den çok anlamıyorum ama bugün test sürümü yayınlanmış. Bu ne anlama geliyor UI 8.5 diyebilir miyiz? View Post
Dikat ceken husus var s25 ailesine bi kac yapay zeka ve gelismis parmak izi gelmemis ve en önemlisi 24 mp gelmemis ve yetkililer hemn yanıt vermis... View Post
Ne zaman View Post
Telefonu hemen güncellicek misiniz bende s25+var kararsızım View Post
Fotoğraf çekip oluştur veya sil dedikten sonra kayıt ettiğimizde yapay zeka ile oluşturuldu yazısı kaldırılıyor mu? View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 586 | |
| 414 | |
| 343 | |
| 339 | |
| 312 |