Daisy26
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Şimdi benim ram hep 4 5 civarıydı ben güzel wallpaper uygulaması bulucam diye yaklaşık 5 veya 8 uygulama yükledim sildim 😅 ondan sonrada ram 6 lara çıkmaya başladı bir uygulamayı silsek de telefondan tam olarak gitmiyor mu acaba? Nasıl düzeltebilirim bunu 12 gb var yerim bol ama merak ettim sadece bir de sizin ram durumu nasıl
Bu arada wallpaper uygulaması olarak thematikayı öneririm 😂
13 Comments
- « Previous
-
- 1
- 2
- Next »
lw1zy
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-12-2025 09:35 PM (Last edited 05-12-2025 09:36 PM ) in
Galaxy S
Ram plus eğer telefonunuz 4 gb ve daha az RAM' a sahipse açık olmalı. Telefonun depolama alanından kullanarak dolan 4gb ram'ın yerini sanal ram tutuyor. Bu da daha fazla uygulama çalıştırması demektir. 6 gb ve üstü cihazlarda gerek yok
Fikr-itekno
Expert Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-12-2025 09:30 PM in
Galaxy S
Sildiğiniz uygulamaların atıkları kalmamıştır, eskiden böyle bir sorun vardı. Ram kullanımının az olması için duvar kağıdı uygulamasını uyku moduna alabilirsiniz.
KerimKılınç
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-12-2025 09:58 PM in
Galaxy S
Senin uygulama yükleyip silmenle ilgisi yok. Nekadar uygulama açtığına bağlı bir durum,uygulamayı siler silmez azalma gözlemleyemezsin zaten çok kısa bir süre geçmesi gerekiyor.
ienes
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-12-2025 11:27 PM (Last edited 05-12-2025 11:28 PM ) in
Galaxy S
Raminiz zaten 12gb , 10gb kullanılsa bilse birşey olmaz bir süre sonra düzelir herşeyi sildiyseniz , ekstra olarak ram plus ı kapatmanizi tavsiye ederim

- « Previous
-
- 1
- 2
- Next »