cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Quick share

(Topic created on: 09-17-2024 11:48 PM)
63 Views
unz_ile
Active Level 3
Options
Galaxy S

Tabletten Quick share ile başka birine ait samsung cihaza gönderim yapamıyorum. (Kendi kendime gönderimde sorun yok örn: tabletimden telefonuma gibi) bunu nasıl çözerim?

3 Comments
_ARDA_
Active Level 7
Galaxy S
Merhabalar,

Nasıl hir hata aldığını detaylandırabilir misiniz? Mevcut ise ekran görüntüsü ve ekran kaydı iletirseniz sevinirim
0 Likes
unz_ile
Active Level 3
Galaxy S
Ben tabletin Quick share ve Bluetooth özelliğini açıp bir dosyayı başka samsung account hesaplı cihaza aktarırken önüme "yanıt bekleniyor" yazısı çıkıyor ama karşımdaki cihaza herhangi bir bildiri gelmiyor belgeyi teslim almayı onaylaması için. Bu yüzden de sürekli iptal edildi/reddedildi uyarısı alıyorum.. Bu özelliği uzun zamandır kullanıyorum ama son 2 denemedir bir aksilik meydana geldi, bir türlü çözemedim. Başka bir kişiyle denedik, sorunun alıcı cihazda olduğunu düşünmüştük ama farklı denemelerimde de aynı sorun çıkınca sorunun bende olduğunu düşünüyorum. Telefonum da samsung, onunla herkese her şeyi atabiliyorum Quick share ile. Ama tabletten bu işlemi yaparken sorun çıkmaya başladı.
0 Likes
TurkishBoy
Active Level 1
Galaxy S
Göndermek istediğiniz cihazda Quick share ayarlarına girip "sizinle paylaşım yapabilenler" kısmını herkes olarak ayarlayıp deneyin.
0 Likes