Rbarans
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Dün 2.el s21 aldım ve testte batarya zayıf uyarisi verdi test ettim ve full oyun oynadım oynadiğim oyun standoff2 full grafiklere verdim 4buçuk saat ekran süresi aldim pilinin zayıf olmasına rağmen iyi değilmi?
5 Comments

Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-17-2025 01:33 AM in
Galaxy S
baskan s21 in batarya kapasitesi dusuk olmasina ragmen hele hele ikinci el almissan eger bence normal gibi tabi biraz daha iyi olsa senin icin daha iyi olurdu ama hayirli olsun iyi gunlerde kullan 🙏
Rbarans
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-17-2025 01:34 AM (Last edited 01-17-2025 01:34 AM ) in
Galaxy S
Teşekkür ederim pili değişeceğim zaten samsungla görüştüm 2bin tlye yakın fiyat verdiler ama böyle kullanırsam sorun yaratırmı diye korkuyorum

Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-17-2025 01:38 AM in
Galaxy S
yani telefondan pek oyun oynayan bir insan degilim inan o kismi tam bilmiyorum s23 fe kullaniyorum bende 1 yillik yani benim cihazim sarjda kullanimda cok isiniyordu sarj soketi bozuldu onu degistirdim sordum batarya durumu nasil diye normal dedi adam

Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-17-2025 01:35 AM in
Galaxy S
baskan isinmasi nasil oda önemli kac derecelere cikiyor cihaz ve hangi modda kullanıyorsun bunlar önemli faktörler
Rbarans
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-17-2025 01:36 AM in
Galaxy S
Araliksız oyunda max 40derece gördüm mod iste işleme hızından optimize edilmişi kullanıyorum