cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Pil döngüsü ve sağlığı

(Topic created on: a week ago)
73 Views
Fatht
Active Level 2
Options
Galaxy S

Samsung one UI 7 ile yeni bir arayüze sahip olduk ama bu ne kadar sürdü? Firma bunun neden bu kadar uzun süre sürmesine imkan tanıdı? Neden hala bu işletim sistemini almamış olan cihazlar var?

Arkadaşlar ben s24 ultra cihazımı ilk çıktığı hafta satın almıştım. Önceki telefonlarımın neredeyse hepsi apple marka cihazlardı. Ben apple da işletim sisteminin ülkeye ve yeni modele ayrıcalıklı şekilde dağıtıldığını görmedim. BAE, mısır dahi bizden önce güncelleme aldı. Hadi bu ayrıcı politikayı geçelim neden s25 ultra modelinde sağlanan özellikler s24 ultra ve diğer modellerde kısıldı? Ya pil sağlığı ve döngü bilgisi s25 ultra modelinde var iken s24 ultraya neden eklenmedi? Döngüyü ve pil sağlığını samsung teknisyenleri uzaktan bağlanarak görebiliyor. Yani bu bilgiyi zaten içeren bir sistemin var neden eksik bırakıyorsun. 

Çok pardon ama 1 senedir kullandığım telefonumu küçük geliştirmeler nedeniyle yenilemek istemiyorum. Eğer bu tarz çakal ticaret politikaları uygulayarak kısıtlamalar yapılırsa, gelişim göstermeye başladığı ve en ciddi rakibine tercih edildiği bu dönemde kan kaybı çok daha fazla artarak devam edecektir.
7 Comments
narcosis
Expert Level 5
Galaxy S
Apple stratejisine döndüler :) onlarda 15pro altına hiç bisey yapmıyorlar artık
Fatht
Active Level 2
Galaxy S
Ben şuan telefonumdan çok memnunum ama donanımla ilişkisiz güncelelmeleri de yapmamaları insanı rahatsız ediyor.
narcosis
Expert Level 5
Galaxy S
Maalesef her geçen gün strateji değiştiriyor markalar en üst model haricine üvey evlat muamelesi yapıyorlar
DrTekno
Active Level 6
Galaxy S
Kesinlikle katılıyorum çok doğru bir tespit ama bizim insanımıza bunu anlatamazsın çıkar az sonra iki üç tane kendini bilmez git Apple al der
erenyumakk54
Active Level 4
Galaxy S
Git Apple al
0 Likes
Fatht
Active Level 2
Galaxy S
Bu sonuca varabilmek apayrı bir seviye 👏🏼👏🏼
0 Likes
DrTekno
Active Level 6