Telefonu alalı 3 ay oldu hep şarjı %1 olduğunda takıyorum %100 yapıyorum sıkıntı olur mu View Post
Telefonu alalı 3 ay oldu hep şarjı %1 olduğunda takıyorum %100 yapıyorum sıkıntı olur mu View Post
Müzik dinlerken çok fazla şarjım bitiyor neden acaba View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
S24fe şarj nasıl gidiyor View Post
Benim telefonum Android 14 den fazla o yüzden vm kullanmak istiyorsam geliştirici ayarları açmam lazım ama hiç bulamıyorum hep talkback açıyor lütfen... View Post
BETA》ZYG7 | KARARLI》BYG9 ! View Post
U5CYG5>U5CYG9'a yükseldi View Post
İyi geceler az önce bir şey farkettim. Bazen cihazda yavaşlama oluyor, menüde kaydırırken sanki cihaz 120hz'den daha düşükte çalışıyor gibi... View Post
öncelikle iyi geceler. umarım bu saatte gören olur. 4 yıldır kullandığım ve artık bana yetmeyen a31 model telefonumu değiştireceğim. hangi telefonu... View Post
Selamın aleyküm cihazım s21 5g csc kodu nee ve Android 14 one ui 6 hala güncelleme yok memembersta cihaz tanısında yazılım uyarı veriyor nasıl... View Post
Ekran beyaz cizgi cikti sadece kamerada oda zum 1e gelince oluyor 1in altında yok ama ne yapmam gerekiyor herseyi denedim ama olmadı bi turlu nerden... View Post
User | Count |
---|---|
13 | |
12 | |
11 | |
11 | |
10 |