cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

~ Pil Sağlığı ~

(Topic created on: 04-18-2024 08:42 PM)
426 Views
CGRZBN
Expert Level 3
Options
Galaxy S
Biçok Android kullanıcısı ısrarla pil sağlığı yüzdesinin gelmesini istiyor. Bunu neden görmek istediklerini gerçekten merak ediyorum. Bir buçuk aydır iphone kullanıyorum pil sağlığım tabiki henüz düşmedi ama kendimi biliyorum her bir kademe düştüğünde bi süre canımı sıkılacak takılıcam tribe giricem :) Biçok insanında benzer şeyler hissedeceğine eminim. Mental sağlığınız açısından emin olun olmaması daha iyi..
27 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ben de iphone 11 kullanıyordum her ay %1 kadar azalıyordu pil sağlığı. Ve dediğiniz gibi, görmek de pek hoş olmuyor sürekli 😄
CGRZBN
Expert Level 3
Galaxy S
Aynen bende onu söylüyorum. Görmek can sıkmaktan başka bi işe yaramaz 😅 buarada ayda bir düşmesi de çok normal değilmiş 😄
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Valla bende pil sağlığı koruması da açıktı, 80'e kadar şarj ettim, ısınmasına da neden olmadım. Dikkatli kullanmama rağmen böyle oldu. 1 buçuk yıl kullanıp sattığımda pil sağlığı %85'ti sanırım 😃😅
CGRZBN
Expert Level 3
Galaxy S
Bir buçuk yıl için biraz fazla düşmüş sanki ya 😅 bende şuan 15 plus var. Çok çok yakın arkadaşımda 14 pro max var. O alalı 8 ay oldu mesela pil sağlığı 99'da. Ki o çok dikkatlide kullanmaz 😅
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bendeki cihazda sorun vardı belki de 😅 bu arada 15 plus'ı güle güle kullanın😊
CGRZBN
Expert Level 3
Galaxy S
Çok teşekkür ederim. Daha iyileri sizin olsun :)
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
**bleep**, inşallah :)
yns21fe
Expert Level 1
Galaxy S
Bu bir satış stratejisi olabilir. Kullanıcılara cihazları eskimiş hissini verip yeni bir telefon almaya özendirmeye çalışıyor olabilirler. Apple bu her çakallığı beklerim onlardan.
CGRZBN
Expert Level 3
Galaxy S
Evet o yüzden insanlar androidde ısrarla bu özelliği neden istiyor anlamıyorum. Birde apple özellikle kendi evreninde her alanda her türlü imkanı sunmayı da seviyor. Bu özelliğin sebebi biraz o da olabilir..
0 Likes