cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Parmak izi sorunu

(Topic created on: 10-10-2024 12:17 AM)
117 Views
serkan4186
Active Level 1
Options
Galaxy S

S 23 f telefonum parmak izi okuma sorunu var bu problem yazılımsal mi acaba ?

9 Comments
Türkbey
Active Level 3
Galaxy S
Ekran koruyucu kullanıyor musunuz Hocam?
0 Likes
serkan4186
Active Level 1
Galaxy S
Kullanıyorum ama ince bisey çok etkilemez diye düşünüyorum. Telefonu fabrika ayarlarına sifirladim sonra bir sistem guncellemesi geldi parmak izi sorunu yaşamaya başladım öncesinde yoktu hemen açıyordu.?
0 Likes
Türkbey
Active Level 3
Galaxy S
Bu ayarı açıp dener misiniz? Eğer açıksa ekran koruyucuyu çıkartıp deneyin. Buna benzer bir sorun yaşamıştım ekran koruyucusuz kullanıyorum şu an 😊1728508707180_1728508707170_0.jpg
0 Likes
serkan4186
Active Level 1
Galaxy S
Yok ekleyemiyorum olmuyor bazen sona kadar geliyorum atıyor tanimlanamadi diyor
0 Likes
emirinho1
Active Level 1
Galaxy S
Hocam aynı sorunu bende yaşadım. Turkcell'e gidip sordum durumu ekran koruyucudan kaynaklanıyormuş, ekran koruyucuyu çıkartıp yaptık oldu. Sizde çıkarıp deneyin.
0 Likes
serkan4186
Active Level 1
Galaxy S
Vallahi kardeşim en sonunda öyle yapıcam artık deli etti beni:) ama daha önce bu sorun yoktu sıfırlama yaptım sistem güncellemesi geldi guncelleme yapınca bu sorunu yasamaya başladım..
0 Likes
emirinho1
Active Level 1
Galaxy S
Anladım hocam. Benim dediğimi dene yine, olmazsa bi şey diyemeyeceğim artık😃
0 Likes
serkan4186
Active Level 1
Galaxy S
Tamam kardeşim deneyecem yarın eyvallah hayırlı günler..
Solution
Eflatun
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba serkan4186,

Samsung Members uygulaması içerisinden Destek > Tanılama > Parmak izi tanıması bölümünden test ederek, sonuçları kontrol etmenizi rica ederiz. "Parmak izi tarayıcısı normal olarak çalışıyor" sonucu çıkarsa sensörde bir sorun olmadığı anlamına gelecektir.

Bu durumda da konunun çözümü için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz;

• Cihazınızda yer alan Parmak izi sensörünün temiz olduğundan emin olun. (Temiz ve yumuşak bir bez ile daire şeklinde parmak izi sensörünü temizleyebilirsiniz.)
• Cihazınızda herhangi bir aksesuarın parmak izin sensörünü engellemediğinden emin olun.
• Cihazınıza Parmak izinizi tanımlatırken bir hata oluşmuş olabilir veya tam olarak tanımlanmamış olabilir. Kayıtlı olan parmak izlerini kaldırarak, yeniden parmak izini tanımlatmanızı öneririz.

Yukarıdaki işlemleri denemenize rağmen aynı durum devam ediyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD 

0 Likes