cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

"Sızdırılan Dynamic Pill" Sorunu

(Topic created on: 11-16-2024 02:44 PM)
459 Views
Lushyy
Active Level 6
Options
Galaxy S
Öncelikle her zaman ki gibi bu bilginin bir sızdırma olduğunu ve gerçeklik payının olmayabileceğini bilerek bu gönderiyi okuyun. Sızdırılan bilgiler kesin olmamakla birlikte çoğu zaman yanlış veya farklı olabilir. 👀

Çoğu kullanıcı telefonlarındaki parmak izi sensörlerinin konumu ile sızıntılardaki Dynamic Pill özelliğinin konumunun birbirine uymadığını f.ark ettiler. Yani parmak izi sensörü donanımsal bir parça olduğu için hâliyle konumu değiştirilemeyeceğinden Dynamic Pill özelliği nasıl sızıntılardaki gibi olabilecek bunu bilmiyoruz. Anlayacağınız parmak izinin üstüne biniyor bu Dynamic Pill özelliği.

S23, S23+, S23 Ultra ve S24, S24FE, S24+, S24 Ultra, modellerindeki parmak izi sensörleri S23FE, A54, A34, A55, A35 gibi popüler modellere göre daha yukarda olduğu için bu modeller sızıntılar doğruysa sorun yaşamayacaklardır.

image
One UI Reddit Sayfası Paylaşımı

İşte S23FE model cihazımın parmak izi sensörü ile sızdırılanDynamic Pill özelliğinin konumları.

imageDynamic Pill

imageS23FE Parmak İzi Sensörü Konumu

23 Comments
SanalYargıç
Expert Level 3
Galaxy S
Bendeki parmak izi sensörü ekranın içinde gayet de güzel çalışıyor hızlı Bence bu Haberlere inanma
0 Likes
user29471
Active Level 5
Galaxy S
adam parmak izi ile ilgili bir sorun var dememis zaten S serilerindeki parmak okuyucu konumu A serilerine gore yukarida demis eger bu ozellik gelecek olursa A serilerinde sıkıntı yaratacak demiş niye yalan haber olsun
SanalYargıç
Expert Level 3
Galaxy S
Çok iyi anlattın Keşke böyle Anlatsa
Lushyy
Active Level 6
Galaxy S
Zaten böyle anlattım. Anlamak istemeyen anlamıyor işte.
0 Likes
user29471
Active Level 5
Galaxy S
🙃
Galaxy S
Benim a34'ün parmak izi sensörü ekranın çok altında nasıl yapıcaklar acaba
Members_8Iailwt
Beginner Level 4
Galaxy S
Muhtemelen sensörün üstüne koyarlar bence
Lushyy
Active Level 6
Galaxy S
Çirkin durmaz mı sence?
0 Likes
Lushyy
Active Level 6
Galaxy S
Benim aklıma 2 teori geldi. 1. ve diğerine göre daha mantıklı olan teorim bu; Dynamic Pill'in parmak izi özelliği kapalıyken gözükecek olması. Parmak izi okuma açık olunca alternatif bir şekilde kontrol edilecek. Yani kilit ekranında saatin altında olur ordan erişirsin vs. / 2. Teorim ise eğer mümkünse parmak izi okuyucunun topladığı veriyi yazılım ile üste kaydıracaklar. Ne kadar mümkün bilmiyorum bence mümkün değil ama teori işte.