Original topic:

PISMANLIK

(Topic created on: 07-02-2025 11:33 PM)
479 Views
KAYABEKIR
Active Level 2
Options
Galaxy S

Eylülde s24ultra aldim. Aldığım güne lanet olsun kalemi toplasan 10 defa cikarmisimdir. Hiçbir islevsel özelliği yok. Günde kac defa sarj etmem gerekiyor. 70k para verdigim telefon bir gün pil ömrü veremez mi? ALLAH ICIN BUNU IADE ETMENIN DEGISTIRMENIN YOLU YOK MU

865_S20FE_
Expert Level 5
Galaxy S
Buyrun pil rehberi pilinizin artmasina yardimci olur wipe sacha partition da yapın önbellekler temizlensin
https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-S/DAHA-UZUN-SÜRE-BATARYA-İÇİN/td-p/19281181?src=ShareByUs...
0 Likes
GLX120
Expert Level 5
Galaxy S
Sorun sizde herhalde çünkü diğer s24 ultra kullanıcıları gayet memnun, 1-1,5 gün ekran süresi alan fazlaca insan var, telefonu sıfırlamayı hiç denediniz mi?
0 Likes
865_S20FE_
Expert Level 5
Galaxy S
Forum geçmişine baktim memnun olmayan çok var pilden
GLX120
Expert Level 5
Galaxy S
Belki one ui 7 ile alâkalıdır ama en başından beri kötü diyor, anlamıyorum ultra'da kötü ekran süresi alıyorsa a serisi veya düz s serisi kullanıcıları ne yapsın, plus'larda bile 10 saat ekran süresi hatta s24 fe'de 12-14 saat ekran süresi alanlar var. Bu bahsettiklerik 120hz.
0 Likes
865_S20FE_
Expert Level 5
Galaxy S
Onu alanlar telefonda özel pil artirici ayar yapiyor dümdüz kullanıcılar o ayarlari bilmezler aldiğimdan beri dediğine göre 6.1 de de sorunu vardi demekki yazilimsal değil sorun
GLX120
Expert Level 5
Galaxy S
Bakalım eğer dediğiniz ayarlarda işe yaramazsa servise gitmeli belki de ekran süresini atarsa daha net yorumlayabiliriz.
865_S20FE_
Expert Level 5
Galaxy S
Adaptif pil açık mı uygulamaları çok az yada hiç kullanmadiklarinizi derin uykuya alin diğerlerini de normal uykuya alın
0 Likes
865_S20FE_
Expert Level 5
Galaxy S
Ekran qhd+ ise fhd+ a al hocam 120 hertz de öyle kullan sonra birde 60 hertzde test et kurcala ayarları dark mode aç yakındaki cihazları taramayı kapat
EsesliA34
Active Level 6
Galaxy S
Üst düzey bir cihaz olduğu için güç tüketimi yüksek olur.
Üst düzey cihazlar su gibi şarj yiyor. Burda şikayet etmek mantıklı değil.
caglar_
Active Level 10
Galaxy S
Pil sağlığı % kaç ? S24 ultra kullanan yakın bir arkadaşım var pil konusunda çok memnun FHD olarak kullanıyor ve sabah %100 de şarjdan çıkardığında akşam eve gelene kadar %26 civarı kaldığını söylüyor ki sıkça oyun oynayan da birisi
0 Likes