cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Oyundan atma sorunu

(Topic created on: 08-20-2024 02:16 AM)
786 Views
LilTekin
Active Level 1
Options
Galaxy S

Samsung s23fe aldım telefon gayet iyi ancak 'League of legends: Wild Rift' oynarken durduk yere atıyor çok daha kötü cihazı olan arkadaşlarım böyle bir durumla karşılaşmıyor. Cihazla ilgili olduğunu düşünüyorum. Oyunun ortasındayken tak diye atıyor birdaha girdiğimde atmıyor. Sürekli aşağı yukarı 40dk oynadıktan sonra felan atıyor sanki bilerek yapıyor. 😁

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Galaxy S
Merhaba dostum 😊,

Google Play Store'dan League of legends: Wild Rift'ı güncelle.

Güncelleme yoksa
Ayarlar > Uygulamalar > League of legends: Wild Rift> Depolama > Veriyi sil yap.

Bilgilendirme: League of legends: Wild Rift uygulamasının verisini silersen yeniden kullanıcı adını ve şifre ile girip kaybettiklerini geri yüklemen gerekecek.

Paylaştığın uygulama, 3. parti bir yazılım olduğu ve Samsung tarafından üretilmediği için gelecek güncellemelerle, yazılımsal uyuşmazlıklar sonucu, çalışmayabilir veya hatalar söz konusu olabilir. Farklı uygulamalarda da buna benzer hatalar almıyorsan, uygulama üreticisine danışabilirsin.

Google Play Store > League of legends: Wild Rift > Geliştirici iletişim bilgilerinden iletişime geçip sorununu düzeltebilirsin.

Teşekkürler, iyi günler dilerim 🤗🤗

View solution in context

0 Likes
12 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Çok ilginç 😂
0 Likes
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy S
Oyun cihaza optimize edilmemiş olabilir

Android kaynaklı bir sorun olabilir

Geçici yazılımsal bir sorun olabilir

İlk 2 maddede geliştiriciler güncelleme vermelidir. Diğer madde de ise cihazı yeniden başlatıp deneyebilirsiniz. Olmadı oyunun verilerini silip yeniden deneyin. O da olmadı kaldırıp yeniden yükleyin
0 Likes
LilTekin
Active Level 1
Galaxy S
Boyutu fazla diye kaldırmayı denemedim. Cihazla alakası yok kimsede aynı sorunu görmedin aynı cihaz için acaba bana özel bir şanssızlık mı 😁 en müsait zamanda yeniden yükleyeceğim.
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy S
Hocam yazılımsal sorunlar her zaman aynı olmak zorunda değildir. 99 kişi A sorunu yaşarken siz B sorunu yaşayabilirsiniz.
LilTekin
Active Level 1
Galaxy S
Anladım ancak direkt yaşayan yok (cihazı eski olanlar hariç) ondan garibime gitti
0 Likes
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy S
Her türlü ihtimal bulunabilir hocam. Mesela cihazı çökertme durumu bile gözlemlenebilir. Çok nadirde olsa bu olabilir. Ha belki 1 belki 100 kişide olur orası muamma
0 Likes
LilTekin
Active Level 1
Galaxy S
Evet başka sorunlarda vardı forumdan çözüm buldum. Ekranım durduk yere hareket ediyor büyük ihtimalle statik elektrikten çalışırken çok oluşuyor çünkü cebimde de olabilir. Google Chromda da video açılırken telefon kafayı yiyordu onunda çözümünü buldum oyundan da atmazsa mutlu mutlu samsung kullanmaya devam. Ancak arada bi tel gidiyo yeni olmasına rağmen bi 10 saniye hiç birşey yapamıyorum donuyor sonra kendine geliyor onuda çözecem inşallah
0 Likes
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy S
Hocam en iyisi siz cihazı sıfırlayın 😅 bu kadar sorun sistem bazlı gibi görünüyor
0 Likes
LilTekin
Active Level 1
Galaxy S
Tamamdır hocam bilgisayarı izin haftam formatlayacaktım telefonada aynı tarife ozaman :)
0 Likes