cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Ons ui7

(Topic created on: 05-15-2025 11:39 AM)
196 Views
lady87
Active Level 5
Options
Galaxy S

Çok şikayet var ama ben memnunum :d çok istiyordunuz alın size güncelleme 😅

5 Solutions

Accepted Solutions
Solution
narcosis
Expert Level 5
Galaxy S
zaten insan oğluna yaranmak imkansız kusursuz yapsalar yine bisey bulur insanlar o yüzden de firmalar hiç umurunda olmuyor 😊

View solution in context

Solution
narcosis
Expert Level 5
Galaxy S
burada neler görüyorum bazen kişiler imkansızı istiyor olmayacak şeyleri bu neden yok diyor gerçekten acayip 😊

View solution in context

Solution
narcosis
Expert Level 5
Galaxy S
kullanilan cihazdan keyif almak lazım çoğu kişi ise tam tersi her şeyden nem kapıyor bu şekilde keyif almaları imkansız 😂

View solution in context

Solution
narcosis
Expert Level 5
Galaxy S
insanlar cihaza esir olmuş halbuki cihaz onlara esir olmalı ama yapacak bir şey yok anlamazlar

View solution in context

Solution
AlperGüler
Expert Level 2
Galaxy S
Amiral sınıfı kullanıyosanız ne güzel tek bir sıkıntı bile görmedim kullanırken daha çok zevk almaya başladım apple kullanan bilir o kusursuz yazılımın verdiği bir zevk vardır şuan aynısını one ui7 için diyorum ama nedense birazdaha gelişebilir one ui8 ve android 16 ile daha iyi olcağını düşünüyorum

View solution in context

8 Comments
Solution
narcosis
Expert Level 5
Galaxy S
zaten insan oğluna yaranmak imkansız kusursuz yapsalar yine bisey bulur insanlar o yüzden de firmalar hiç umurunda olmuyor 😊
lady87
Active Level 5
Galaxy S
Yüzde yüz katılyom 🙏
Solution
narcosis
Expert Level 5
Galaxy S
burada neler görüyorum bazen kişiler imkansızı istiyor olmayacak şeyleri bu neden yok diyor gerçekten acayip 😊
Solution
narcosis
Expert Level 5
Galaxy S
kullanilan cihazdan keyif almak lazım çoğu kişi ise tam tersi her şeyden nem kapıyor bu şekilde keyif almaları imkansız 😂
lady87
Active Level 5
Galaxy S
✍️👏
Solution
narcosis
Expert Level 5
Galaxy S
insanlar cihaza esir olmuş halbuki cihaz onlara esir olmalı ama yapacak bir şey yok anlamazlar
ᴇᴄʀiɴ
Expert Level 5
Galaxy S
Her cihazda olmuyor bazı cihazlara özel sıkıntı çıkarıyor ben memnunum şahsen😊
Solution
AlperGüler
Expert Level 2
Galaxy S
Amiral sınıfı kullanıyosanız ne güzel tek bir sıkıntı bile görmedim kullanırken daha çok zevk almaya başladım apple kullanan bilir o kusursuz yazılımın verdiği bir zevk vardır şuan aynısını one ui7 için diyorum ama nedense birazdaha gelişebilir one ui8 ve android 16 ile daha iyi olcağını düşünüyorum