cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Oneui 7 ve onun hakkında eleştirilerim

(Topic created on: 06-11-2024 06:01 AM)
1901 Views
abdurrahims24ultra
Active Level 10
Options
Galaxy S
Galaxy Al, dün Apple Intelligence ile gördüklerinizin çoğunu alacakOne UI 7, Al'ı çekirdeğine yerleştirecek ve Galaxy AI ile başladıkları şeyin üzerine daha fazlasını inşa edecekUmarım Samsung bunu bu kadar iyi ve heyecan verici bir noktaya getirebilir. Umarız ki samsung bu yapay zeka trenine ilk binen firma oldu. En sona kalan firma olmasından endişeliyim. Çünkü apple güncelleme konusunda çok başarılı. Sizin düşünceleriniz neler? Aşağıda belirtin.

image

12 Comments
liann44
Active Level 6
Galaxy S
Benim umrumda değil sebebini söyleyeyim hocam Evet Samsung bu işe giren ilk firma da olsa Apple şu an Open AI ile anlaştı yani adamlar telefonunda chat gpt'yi Entegre bir şekilde kullanacaklar ve bu gerçekten beni çok kıskandırdı ki Ben 2 hafta önce 15 promax'ten s24 ultra'ya geçtim bir pişmanlık yok fakat yıllardır 10 yılı aşkındır Apple ürünleri kullandığım için küçük bir özlem var tabii ki de ama onun dışında dediğim gibi çift gpt gibi büyük bir bütünlüğü kendi cihazlarına dahil etmesi Gerçekten mükemmel oldu yani Samsung'u tokatlayıp köşeye attı bence çünkü chat gpt diyoruz Öyle Galaxy eay'daki çeşitli bug sorunları falan değil yani Bu bambaşka bir şey
Longinus
Active Level 6
Galaxy S
Adamlar olayın içinden geçtiler. Samsung her zaman ki gibi eline yüzüne bulaştıracaktır.
AlperGüler
Expert Level 2
Galaxy S
Hocam ben samsungun geride kalicagini düşünmüyorum aramlarda **bleep** canli ceviri yapabiliyo olmasi bile zaten muq bir olay yani samsung yillardir teknolojinin öncusu konumundaydi ai furyasini kacirmak istemz heleki asyali bir firma 😃
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Hocam Samsung maalesef bir çok cihaza vermedi Galaxy AI'ı. O yüzden şu an pekte önemli değil benim için. Umarızki ileride daha fazla cihaza verilir
0 Likes
Galaxy S
Aynen kral apple daha 8 ay önce çıkan 15 ve plus a bile vermedi 15 pro ve üstü alacak sadece aynen samsung çöp ne adamlarsınız ya s10 a mı getirsin adamlar
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
👍
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Samsung yine geride kaldı. Adamların sistem stabiletesi mükemmel ötesi. Samsung kırk fırın ekmek yemesi lazım daha. Adamlar chat gpt entegresi yaptılar daha ne olsun. Samsung dan büyük atılımlar gerekiyor. Ya gemini entegre edecek ya da chat gpt fakat bunu yapana kadar Apple yürür gider.
AlperGüler
Expert Level 2
Galaxy S
Tam olarak bu ozellikleri kullanabiliyonuzmu ios 18 ile
0 Likes
Galaxy S
Google olmasa bu android üreticiler ne halt yapardı bilmiyorum )
Chat gpt ile gemini arasında ne **bleep** var + ları - leri bilen söyleye bilir mi?
0 Likes