cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Bildirim ışığı

(Topic created on: 06-09-2024 05:31 PM)
669 Views
Nezaket
Beginner Level 3
Options
Galaxy S

S23 kullanıcısıyım. Telefonda bildirim ışığı olmadığı için bildirim takibi yapamıyorum. Sürekli telefonu elime alıp bakmaktan kurtaracak bir çözüm lazım. 

3.parti uygulamaları da kullanmak istemiyorum bütün izinleri 3.partiye vermek hiç iyi değil. 

AOD da ekrana bakmayı dokunmayı gerektiriyor. Sürekli açık yaptığımda gereksiz pil yeme ve yanma durumları var ona da bulaşmak istemiyorum. 

AOD ekranı gibi fakat kamera etrafında yada üst barda yanıp sönerek bana haber verecek bir ayar yok mudur. 
Yada aynı şeyleri isteyen kullanıcılar ile istek oluştursak. Samsung bir şey yapar mı? 
9 Comments
RaGoN
Active Level 8
Galaxy S
Bir tek Edge Aydınlatma var. Bildirim geldiğinde ekranın çevresini uygulamaya göre farklı renklerde aydınlatıyor.
0 Likes
şipşo
Active Level 4
Galaxy S
A73te de var mı bulamadım
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
ışıklı bildirimi veya flash bildirimini açabilirsin
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
1 ado ekran yanigi yapmaz nedeni her 2 3 dk bir saat ve digerleri hariket etmekte
2 cok yemez aod
0 Likes
Melih_S24FE
Active Level 10
Galaxy S
Eğer iphonedeki gibi bildirim gelince flaş yakmasından bahsediyorsan hem arka flaş için hemde ekranda flaş uyarısı var hatta ekrnaınkini istediğin renk yapabiliyorsun
0 Likes
AnıllS23
Active Level 6
Galaxy S
Always on display da yeni bildirimler için göster seçeneğini yapabilirsin. Sadece bildirimler gelince aod açılıyor.
0 Likes
_Haftanin_
Active Level 7
Galaxy S
Ekran ve AOD kapalı olsa bile kamera etrafında olan (bildirim veren) bir bildirim uygulaması var bende kullanıyorum Play Store'den. İstersen paylaşayım burada.
0 Likes
_Haftanin_
Active Level 7
Galaxy S
İstersen paylaşırım
0 Likes