cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Oneu7 rezaleti

(Topic created on: 04-15-2025 11:42 PM)
37 Views
A55Max
Active Level 6
Options
Galaxy S

Bir firma düşünün ki bir güncellemeyi en son çıkan amiral gemisi modellerine bilr yarım yıldan fazla geçmiş olmasına rağmen verememiş olsun . Fanboylar ne derse desin . Bu durum rezalet . Daha benim gibi orta seri modellere Allah bilir belkide seneye gelecek . Daha beta sürümünü hiçbir sebeb olmadan Türkiyeye kapatmalarından bahsetmiyorum. Bile .

Kısaca markadan soğudum . Bu tarz saçmalıkların hiç olmadığı bir marka olan apple alacağım . Bundan sonra. Sizde sürekli geciken güncellemeler artı ayrımcılık görmemek istiyorsanız almayın .
Youtubeda samsung sesli yazma ve apple sesli yazmayı karşılaştıran kanalar var onları açıp izleyen . Samsungun türkiyeyi ne kadar umursamadığını anlarsınız.
123456_
Active Level 10
Galaxy S
sadece ilk defa uı7 ciddi bir şekilde gecikti ve belkide bundan uzun süre sonra bir daha böyle bir gecikme olmayacak.kolaymı opengl den vulkana geçmek.evet samsung betayı geç başlattı bu onların sorunu ama 1 (bir) güncelleme geç geldi diye soğuyorsan gidebilirsin 👋👋👋👋
Majordev
Active Level 3
Galaxy S
Sonunda biri mantıklı bir yorum yaptı hala yapay zekası olmayan apple geçmeye çalışıyorlar yapay zekanın trye ne zaman geleceği hala belli değil bile xddd
FurkanA345G
Expert Level 3
Galaxy S
Hani devices tycoon diye foto attım ya ben aslında Eylül ayında gönderecektim guncellemeyi baya erteledim 😂
A55Max
Active Level 6
Galaxy S
İlk defa gecikmiş olması veya neden geciktiği bir müşteri olarak beni ilgilendirmez . Ben 3 neden saydım ayrıca. Son olarak fanboy olmana gerek yok samsung sana maaş bağlamadı . Biz müşteriyiz. Samsung bir güncellemeyi eline yüzüne bulaştırırsa pek ala rakibini alabiliriz .
0 Likes
123456_
Active Level 10
Galaxy S
fanboyluk? samsung her zaman güncellemeleri geciktirse tamam samsung hatalı diyeceğim ama samsung uı7 yi geç başlatarak hatayı yaptı.böylesine iyi bir gelişme içeren yazılımı geç başlatırsan,geç biter.birde samsung işletim sisteminin rakibi apple değil,honor xiaomi vivo oppo pixel nothing vs. gibi markalarla daha iyi karşılaştırma vs. yaparız.her iki markanın yazılımdan tut,server kapasitelerine kadar,telefonlarından her şeyleri farklı.eğer bu konuları anlamıyorsan başka markaya geç.bizde müşteriyiz ama güncellemenin neden gec kaldığını az çok biliyoruz.eğer one uı8 geç kalırsa o zaman tepkilerimi gösteririm.ama bu güncellemeyi es geçiyorum.
0 Likes
rcparda
Active Level 7
Galaxy S
Güncelleme dünyayı mı kurtaracak. Para mı kazanacaksın güncel olunca. Kafayı yediniz iyice. Simge değiştirdi diye ios sürümü yayınlayan apple a git sen. Her sene güncelleme gelir.
A55Max
Active Level 6
Galaxy S
Fanboyluk seviyesi %100
D_n_z
Expert Level 5
Galaxy S
Beta sürümü iyiki trde yok bi hata olsa hemen samsung cöp samaung berbat der bazı Türk kullanıcılar
A55Max
Active Level 6
Galaxy S
Türk kullanıcılar stabil sürümümede kötü diyebilir. Çözüm olarak samzung türkieyey vermesin hatta telefonda satmasın buraya . Zekana hayran kaldım
D_n_z
Expert Level 5
Galaxy S
Yalan mı? Türkiye ye beta vermemeleri için bir sebep saydım sende vermeleri için bir sebep söyle kaç kişi hataları raporlayacak samsunga