Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
Merhaba, 3 gün önce iPhone 15 prodan s24 ultraya geçiş yaptım ilk deneyimlerim gayet güzel lakin beni rahatsız eden bir konu var fotoğraf çektikten... View Post
Merhaba cihazım s23 video çekerken kamera lens değişiminde veya çekim yaparken telefonu hareket ettirdiğimde kamera takılıyor 1 saniyelik takılmalar... View Post
Cihazı pil değişimi için servise yollacağım. Bu iki şehirde de servisi var. Sizce hangisi daha sorunsuzdur? Teceübesi olan var ise bilgi rica... View Post
Biri ile görüşürken 4.5g HD+ görünmesine rağmen ses hd bile değil bildiğin 2g gibi geliyor ama hoparlörü açıp kapattığımda düzeliyor karşıdakinin... View Post
Gerçekten Muazzam Bir Telefon Hiç Şarja Takmıyorum 1 Kere Doldurmam 10 Saatden Fazla Ekran Süresi Alıyorum Kısıtlama Filanda Yok Telefon... View Post
Game booster plus çalışmıyor izini kaldırılmıştır nasıl geri yüklerim View Post
İndiren varsa yardımcı olabilir mi acaba View Post
S24 ekran açık süresi View Post
Karanlık modu açtığım zaman instagram bu şekilde bi renk oluyo siyaha dönmüyor bu sorunu nasıl çözerim View Post
User | Likes Count |
---|---|
675 | |
631 | |
483 | |
421 | |
383 |