cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Oneuı7 geldi de ne oldu ?

(Topic created on: Wednesday)
12 Views
anakin61
Active Level 4
Options
Galaxy S

Her gün her saat başı "oneu7 oneuı7" diye başlık açanlar yüzünden foruma girdiğimde artık midem bulanıyordu. Güncelleme geldi; hayatınızda ne değişti? Daha fazla para mı kazanmaya başladınız? Daha iyi sınav notları mı anlamaya başladınız? Merak içerisindeyim.

Bir tık daha iyileşen animasyonlar için kafa ütülemeye değdi mi ? 

Ayrıca pil sağlığı gözükmüyor bilgisi olan yazabilir mi?
image

18 Comments
anakin61
Active Level 4
Galaxy S
Aynen öyle hocam katılıyorum.
0 Likes
tsubasa20
Active Level 7
Galaxy S
aynen katılıyorum herşeyin değişeceğini zannetmek gibi
ahmettkurkcu
Active Level 6
Galaxy S
Benim gördüğüm kadarıyla çoğunlukla işi gücü olmayan evde sadece güncelleme geldi mi gelmedi mi diye düşünenler yapıyor bunu. Ben de güncelleme erken gelsin isterim ama sadece işim güncellemeymiş gibi hayatımın merkezine koymam. Güncelleme biraz gecikti diye bir daha Samsung almam diyenler var ya şaka gibi hem de çok çocukça. Git al kardeşim sana dur dememizi mi bekliyorsun. Burada yazıp duruyorsun. Hayatta daha önemli şeyler var şöyle at gözlüklerinizi çıkarın.
anakin61
Active Level 4
Galaxy S
Ya hocam bunu anlatmaya çalıştım zaten. Sanki biz zevk aldık geç gelmesinden. Zaten ios tan tekrar androide geçmiş biri olarak söylüyorum bunu. Telefonu değişmeye karar veren bir insan buraya gelip yok güncelleme geç geldi ben telefon değişiyorum samsung öyle rezil böyle şöyle yazmaz bile gider direkt değişir telefonu. Çoğu kurusıkı, ortaokul ve liseli.
karaaslanakif
Active Level 5
Galaxy S
He hakikaten pil sağlığı özelliğini gören var mı yoksa now brief gibi o da mı yok
0 Likes
anakin61
Active Level 4
Galaxy S
Olmaması saçma olur. S25 te vardı. Ben göremedim s24 te
0 Likes
_FVS_
Active Level 10
Galaxy S
Çok güzel bir detaya deyinmişsin fakat bu kullanıcılar maalesef anlamazlar. Bunların derdi sadece güncelleme ve pil kullanımı. OneUI 7 ne zaman gelecek derler, güncelleme geldikten sonra şu bu sorunlar oldu derler. Samsung'un vaadi hızlı güncelleme olmadı ki. Samsung telefon alan insan, parasının karşılığı olarak iyi bir özellikte uygun fiyatta güzel bir telefon almasıdır. Eğer bir kullanıcı için güncelleme çok önemliyse ya Iphone ya saf android ya da diğer markalara yönelebilir. Adamlar 15-20 bin liralık telefonlarına bile IP67 sertifikası, Süper Amoled Ekran, Store Hoparlör koyuyor. Diğer markaların 30 bin liralık telefonlarında IP34 bulunuyor. Ben A52s kullanıyorum. OneUI 6.1 güncellemesi gelmesine rağmen hâlen OneUI 5.1 kulllanmaktayım. Çünkü benim için OneUI 5.1 sorunsuz. 3 yıllık telefon olmasına rağmen 6 saatte yakın ekran süresi alıyorum, donma ve kasma yaşamıyorum, kamerası hâlen ilk günkü gibi çok güzel çekiyor.
0 Likes
anakin61
Active Level 4
Galaxy S
Çok güzel özetlediniz, fakat işi gücü olmayan, bunlara kafa yoran insanlar maalesef sizi de anlamayacaktır.
Erehh
Active Level 6
Galaxy S
Hocam ne boş yaptınız ya
0 Likes