Original topic:

Oneuı7 geldi de ne oldu ?

(Topic created on: 04-23-2025 01:06 PM)
275 Views
anakin61
Active Level 5
Options
Galaxy S

Her gün her saat başı "oneu7 oneuı7" diye başlık açanlar yüzünden foruma girdiğimde artık midem bulanıyordu. Güncelleme geldi; hayatınızda ne değişti? Daha fazla para mı kazanmaya başladınız? Daha iyi sınav notları mı anlamaya başladınız? Merak içerisindeyim.

Bir tık daha iyileşen animasyonlar için kafa ütülemeye değdi mi ? 

Ayrıca pil sağlığı gözükmüyor bilgisi olan yazabilir mi?
image

18 Comments
Donnidarko
Active Level 2
Galaxy S
Insanlarin hakki olan biseyi parasını ödeyip aldiklari biseyi. Su tarihte gelecek diye garanti sözü veripte 2 3 hafta gec getirirsen tabi millet isyan eder. Misal sende hakkin olan maasi ay bası verme sözü verilip 2 3 hafta sonra verirlerse sende isyan edersin.
Insanlarin vaad edilen biseyi alamadiklarinda isyan etmeleri gibi dogal bisey yok. Cok gereksiz bi baslik olmus seninki
anakin61
Active Level 5
Galaxy S
Dostum,hayatında ne değişti ?
Donnidarko
Active Level 2
Galaxy S
Anlaman icin ornek vererek anlattim ama yine anlamamissin belli ki soruyosun ayni soruyu yine 😂
Ben sana su bu degisti demedim ki. Degisen bisey yok hersey aynı.
Degisen teksey insanların hakkı olan biseyi geç elde etmesi oldu anladin mi?
Yine anlamadiysan tekrar oku ilk yorumumu yine anlamadiysan tekrar okuyabilirsin ilk yorumumu. Cunku ben musteri memnuniyetini kıstas alan bisey dedim
anakin61
Active Level 5
Galaxy S
Hayatta başarılar
Motun
Expert Level 1
Galaxy S
Doğru diyorsun hocam ama güncelleme muhabbeti bitmez 😂
0 Likes
Wukong31
Expert Level 3
Galaxy S
Ya kardeşim 2 de bir hayatınız da ne degişti diye sorup durma millete sen onları savunurken cebine para mı kattılar niye kardeşim herkes para vermiş UI8 gelecek daha yeni aldık güncellemeyi birde gelmişsin midem bulanıyor diyorsun sen ne değişik bi çocuksun kardeş bunu yazarken hiç mi utanmadın sen
tsubasa20
Active Level 9
Galaxy S
ustad parasını ödeyip aldıkları telefonları kendilerinin sanmaları halbuki bu telefonlar google ve samsunga ait parasını ödemek sahibi oldukları anlamına gelmiyor. Sahiplik farklı bir şey bu bedenim senin olabilir ama ruhum asla gibi bir şey
anakin61
Active Level 5
Galaxy S
Ya canım kardeşim benim anlattığın şeyleri bende savunuyorum. Benim demek istediğimi anladın mı? Hayatımızda en önemli şey bu mu? Bunu neden direkt merkeze oturtup baş ağrıtıp kendi canımızı sıkıyoruz. Bu tarz teknolojik güncellemelerde veya oyunlarda, yazılımlarda bunlar zaten olmuyor mu ? Düzgün bir sürüm almak varken neden erken ve sorunlu bir sürümü sürüm için baş ağrıtanlar var?
tsubasa20
Active Level 9
Galaxy S
üstad insanlar her şeyden çok çabuk sıkılıyor ve değişiklik istiyor. Sorun bu