cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

OneUi7 Ram çılgınlığı

(Topic created on: Saturday)
37 Views
darwin33
Active Level 6
Options
Galaxy S

image

Allah aşkına bu ne guncellemedir ya! Hani daha verimli ve hafif bir işletim sistemi olacaktı yahu always on display kapalı olmasina rağmen hiç kullanmama rağmen arkada çalışıyor ha keza kendi kendine saçma sapan onlarca işlemde çabası ! En az 30 uygulamayı derin uyku moduna almama rağmen 5gb üstünde ram kullanıyor telefon. Bu oneui 6 nin neredeyse 1gb ustu. Samsung telefonları sistemsel yavaslatmiyor ama ram ve diğer konularda tüketiciyi yeni telefon almaya net bir şekilde zorluyor. Apple almama pismanligi
10 Comments
XASQUEL
Active Level 9
Galaxy S
Ram plus açık mı sizde
0 Likes
darwin33
Active Level 6
Galaxy S
Kapalı hocam açık sekildede kullandim pek bir şey **bleep** etmedi kapadim
0 Likes
XASQUEL
Active Level 9
Galaxy S
O zaman güncellemeden dolayı olmuş bi şey diyemiyorum
Brky_S21FE
Active Level 7
Galaxy S
Kullanılmayan RAM boşa giden RAM'dir kullanılmasında sakınca yok. Sistem ayarlıyor zaten.
Ecrịn
Expert Level 3
Galaxy S
Cihazınızda bşr yavaşlama yoksa sorun yoktur. Cihaz Gereğinde Zram miktarını ayarlar ve buna göre ram miktarı artıp azabilir. Ama bu performansı düşürmez hatta bazı yerlerde hızlandırır
narcosis
Expert Level 5
Galaxy S
Kardeşim anlamadığınız işler için hemen de çamur atar gibi yazmayın
darwin33
Active Level 6
Galaxy S
Tamam kardeş en yüce sensin
0 Likes
Gürkan_Krt
Active Level 7
Galaxy S
Güncel 1 cihazda dahi ram kullanımina bağlı bir yavaşlama göremezsin. Ram in %10 unu da kullansan %90 ininida kullansan cihaz aynı şekilde performansa sahip olur. Ram senin uygulamayı kolay acmani düşündüğü programları hazırda tutar ama ram kullanımını arttıran bir program açtığında zaten diğerlerini kapatır. 4gb ramin varsa arkada 5 işlemi bekletir 3gb kullanım sağlar 8 gb varsa arkada 10 işlem bekletir 4 gb boş birakir gibi senaryolar düşünebilirsin.
ByeByesamsung
Active Level 9
Galaxy S
Arkadaşlar, herkes beni yargıladı ama bunu da söylemiştim.😂